Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jag kan bli...

Kategori: Allmänt

fascinerad utav mycket, men när någon utav mina barnbarn kommer med nå´t som man inte förväntar sig, ja då...
Ett exempel..Äldsta dottern, lillprinsen, prinsessan, mormor och byrackan, de sket högaktningsfullt i att skotta sig fram till loftet för att "jula" i dag...
I stället för att göra det så åkte de till Gävle och hälsade på yngsta dotter/moster.
Vi var på stan och kollade i affärer...dvs. trängdes med folk till förbannelse..
Vi skulle äta lunch och hade blivit tipsade om ett ställe där de serverade en förträfflig buffé.
Lilla prinsessan, hon hade talat om att hon ville ha pannkaka..det hade hon tjatat om i flera dagar (en sak att bli fascinerad av) och på det stället serverades amerikanska pannkakor, men...det fanns inga bord lediga..Då tittade prinsessan på servitrisen, ja, hon som talade om det för oss och sa med bestämd ton...jag äl hunglig..Det är fascinerande tycker jag, att en liten prinsessa, som inte ens är två och ett halvt år, kan, med en blick och med ett tonfall, få en vuxen människa att helt tappa fattningen...
Servitrisen, hon visste inte hur hon skulle bete sig, hon talade om att det var två sällskap som var före oss i kön och mormor, hon vägrar ju att stå i kö för att få ett bord, hon går helt sonika till ett annat ställe.
Det som var så fascinerande, det var att servitrisen, hon var så full utav ursäkter, till lilla prinsessan..!!
Nu gick vi till ett annat ställe där de också serverade buffé, men de hade inte pannkakor, men prinsessan hon var nöjd ändå.
Ja, det är häftigt med "små människor", de berikar ens vardag må jag säga..
Ha dé! / tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: