Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Att vara mormor och morfar.....

Kategori: Allmänt

....är inte alltid så lätt.
Det är ju så, att hur man än gör så är det alltid någon som retar upp sig eller "missuppfattar" det som sägs, skrivs eller göres.
Jag själv är så djävla TRÖTT på att folk inte kan komma till mig och säga rakt ut vad de tycker och tänker utan att det ska gås runt och pratas skit och säga till andra att de anser mig vara en stor idiot när det gäller mina åsikter angående mina barnbarn.
Nu är det så, att jag har faktiskt rätten till mina åsikter och jag står för dem fullt ut!
Men, om någon försöker göra mina nära och kära något illa, då djävlar, då får dessa se på tant raffas ilska och humör....
Jag kommer att vara mot mina barnbarn precis som jag varit mot mina två underbara döttrar under deras uppväxt och jag anser, att jag lyckats bra med dem!
Nu ska jag inte skriva något mer för just nu börjar jag att reta upp mig och det är inte bra, har redan feber sedan fyra dagar och den försvinner väl aldrig om jag blir förbannad hela tiden, blodtrycket skjuter väl i höjden det med.
Ha dé! /tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: