Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kan inte sova...

Kategori: Allmänt

...därför så skriver jag här vid denna okristliga tidpunkt.
Jag har tänkt på en sak..allt som man upplever, det måste väl ligga i betraktarens öga, hur man ser eller hör, läser eller kreérar, det väljer man ju hur man upplever eller "läser av", eller hur?
Alltså, det jag skriver kan ju upplevas olika av olika människor...Det beror ju på hur jag väljer att ta till mig saker och ting...Alltså, jag kan fortsätta att skriva som JAG tycker och se´n får de som läser besluta hur de ska om saker och ting.
Jag har funderat på om det är något fel på mig som har de åsikter jag har, men kommit fram till att det är nog inte så stora brister, det finns nog mer brister i de som väljer att betrakta mina ord på ett konstigt sätt eftersom de inte är vana att ha en egen åsikt.
"Så behändigt, tänk åt mig"....
Guuud så tråkigt, att aldrig få ha några egna åsikter att fostras till att bli en "kappvändare".
Nej! Fram för fler fritidspedagoger som min yngsta dotter, hon anser att man ska ta tillvara alla barns egna "tänkande" att man ska lyssna till barnen och uppmuntra dem till att ha egna åsikter och att stå för dem. Henne gillar jag skarpt!!
Jag skulle önska, att min måg som nu är ganska så förbannad på mig kan vara så pass karl att han kommer och talar om för mig varför jag har gjort honom så förbannad, det kan ju inte bara bero på att jag och morfar köper lillprinsen rosa utklädningskläder som han älskar, (och han har inte fyllt fem år ännu). Han har även fått en ny fyrhjuling av mormor och morfar också, men den kan man ju inte reta upp sig på,DEN är ju för fan macho....
Väx upp för fan!
Ha dé! / tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: