Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Pride....

Kategori: Allmänt

...festivalen, det är någonting jag skulle ha viljat uppleva live.
Min man var i Sidney för fler år sedan och satt på balkongen till hotellet när det helt plötsligt kommer en parad på gatan nedanför med massor med folk som var väldigt "provokativa" i mångas ögon, det var alltså en bland de första Pride festivalerna, vilken ynnest, att få uppleva något sådant som då inte fanns i Sverige.
Jag tycker att det är bra att det finns och återkommer varje år, men det kanske inte var så väl genomtänkt att ha Glenn Hysén som talare.....
Men, om det är så, att ingen kommer att få på käften bara för att man är homosexuell, då har man kommit långt.
Tyvärr är det ju så, att det alltid är några som blir misshandlade på grund av sin sexuella läggning, så synd och så djävla onödigt.
Men, får man sälja dekaler där det står att alla bögar är pedofiler så....hur djävla sjukt är inte det??
För att återgå till Glenn Hysén, han är ju faktiskt ganska "normal" ja, nu menar jag i hjärnan,(vissa delar,) men Carola, hon är tamejfan inte normal...hon tror ju allvarligt att homosexualitet är en sjukdom som man kan "bota" med förbön och tungotalande........Fy fan vilken idiot!!!!!!!!!!!
Kan ni förstå, att hon är en BÖGIKON....det kan då inte jag fatta, en människa som ser ner på och inte accepterar homosexuella, HON ska vara en bögikon!!!
Är alla homosexuella iondoktrinerade? Jag bara undrar...
Ha dé ! / tant raffa

Kommentarer

  • Anonym säger:

    jag läser din blogg, men jag kanske inte räknas!
    jag har inte kommenterat så mycket på andra bloggar - en tid, jag har ju semester.
    semestern var helt okej, det blev bara en (för lång etapp, enligt M) den mellan Piteå och Umeå, det är nästan bara skog och tråkig väg, annars gick det bra, väldigt mycket vackert att se, i det stora hela.
    sjukvården är ett kapitel för sig, inte kul med värk och infektioner, och få rättvisa för felbehandling, är inte lätt, lika svårt som att få rätt mot staten!
    sommarprogrammen har varit ömsom vin och ömsom vatten, törnblom lägger jag inte mer energi på - det lönar inte, bara jags lipper henna och hennes trams är jag nöjd.
    erland josphsson hittills bäst, det trodde jag inte innan, sa så till M, men han var cool, reflekterande, med självinsikter och distans, berättande - och hade inte klicheartade lösningar på komplicerade frågor.
    glenn hysen blev visst tagen på de ädlare delarna av en trånade vänsterspringare på toa på flygplatsen i frankfurt, jag vet inte om det försvarar hans gärning? jag har nog lite bögnoja själv det som händer i sängkammaren är var och en ensak, enlig mig det är för mycket "bögkultur" i media, f´låt att jag svär i kyrkan!

    2007-08-01 | 10:51:03
    Bloggadress: http://latmasksamtal.blogg.se
  • tant raffa säger:

    Visst håller jag med dig om att det är lite väl mycket "bögkultur" i media, men det är ju någonting som alltid funnits, bara det att det inte är straffbart längre gör ju att det kan uppmärksammas på annat vis.
    Folk får ha vilken sexuell läggning de vill för min del bara de inte är pedofiler, nekrofiler eller håller på med tidelag.
    Apropå Glenn Hysén, kommer ihåg när Cornelius Wreijswik (stavningen?) fick med sig två transor hem, tacka f-n för att han blev förbannad. Vilket liv det blev i media....

    2007-08-01 | 15:08:57
  • Anonym säger:

    frktjatlund är inne på att etablera en prydfestival, jag stöttar den idén...*L*....
    själv skulle jag klä mig i säck och aska, det skulle bli en munter parad!
    va - äter du inte surströmming, skandal!

    2007-08-03 | 12:36:12
    Bloggadress: http://latmasksamtal.blogg.se
  • tant raffa säger:

    Nej, kära latmask, jag äter inte "surisar"....
    Men jag är förlåten av min man för jag sitter alltid med och har inga problem med att det luktar ve och fasa...

    2007-08-03 | 12:47:36

Kommentera inlägget här: