Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Regnväder...

Kategori: Allmänt

...är det över nästan hela Sverige.
Jag tycker, att det är underligt i dag att det kan komma så otroligt mycket regn i en del av landet och så har de torka i den andra.
Men, nu så ska det visst bli värmebölja över landet igen, vi får väl se, hur det blir med det....

I dag var min man och jag med om någonting som var ganska underligt tycker jag.
Vi var ute och åkte, kom till Rättvik och åkte till Vidablick, ett utsikstorn där man har en vidunderlig utsikt över Siljan från.
Vi hade förstås vår gamle döva hund med oss och vi köpte glass som vi avåt i solen, det var väldigt skönt.
När vi skulle åka därifrån så gick vi till skogen och rastade hunden, han gjorde både det ena och det andra, vi plockade upp efter honom och när vi skulle kasta "bajspåsen" i en papperskorg, då sa en man till oss att - den där får ni inte kasta där....jamen, sa min man , det är ju en papperskorg man ska ju kasta skräp där (en väl tillsluten påse) jamen, ni får inte kasta den där,ni får ta med er den hem....
Kontentan av det hela...vi skulle låtit skiten ligga!!
Ibland så förstår jag mig inte på folk tamejfan, mannen hade nog ingen bra dag, han hade kanske PMS vad vet jag...han var fruktansvärt grinig i alla fall.
Tänk, det spelar ingen roll hur man gör, låter man skiten ligga, då blir det ett djävla liv, plockar man upp så får man inte kasta det i en papperskorg...
Men,jag kan verkligen rekommendera en tur till Rättvik, åk gärna mot Leksand över Tällberg, då får man se det verkliga Dalarna från nära håll. Det är så vackert att det nästan gör ont.
Nu tycker ju inte jag att ni ska ta med hund till Vidablick, men om ni gör det, låt skiten ligga!
Ha dé! / tant raffa

Kommentarer

  • L säger:

    Haha!! Kan riktigt se er min... lever mannen i fråga?;) närå, men mycket konstigt ska man vara med om... en liten fråga: tog ni med påsen hem? /L

    2007-07-11 | 12:12:58
  • tant raffa säger:

    Jodå, mannen i fråga lever fortfarande (tror jag i alla fall)
    Påsen, den la vi i en annan papperskorg där vid Vidablick..../tant raffa

    2007-07-13 | 14:30:58
  • Anonym säger:

    ni skulle bett han, far dit pepparn växer, men på ett vänligt och empatiskt sätt - eller, visat honom ett par standardkalsonger, för en medelålders man, då hade han nog inte stuckit upp längre!

    2007-07-13 | 15:50:44
    Bloggadress: http://latmasksamtal.blogg.se
  • tant raffa säger:

    Ja du, hade vi gjort det så kanske han uppfört sig som en karl inte som en skitkärring! /tant raffa

    2007-07-14 | 12:08:34

Kommentera inlägget här: