Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Nu är det fredag igen..

Kategori: Allmänt

Fredag kväll och jag sitter här på altanen och skriver blogg...
Min man och jag har ätit gott och druckit gott, vad mer kan man begära?
Har haft mormors prins här i dag, han är för härlig! Vet du en sak mormor frågade han när vi satt och åt..det är så skönt att vara ensam med dig och morfar. Jag förstår honom, han har en lillasyster som ska fylla två år om tjugotre dagar, hon kan vara som en "böld i arselet" (det var alltså försvenskat) men, när vi var och handlade och han skulle få köpa en ny dvd-film, då var det viktigt att lillasyster också fick någonting. Dyrt för mormor och morfar, men jätteviktigt för honom. Då...tycker jag att man har lyckats, han tänker inte bara på sig själv!

Vi har ju fått nya grannar, det är över tre månader sedan huset blev sålt, men jag har inte sett en käft där..köper man ett hus för mycket över miljonen,då måste man väl vilja bo där...? Eller....
ja, jag vet ju hur jag själv skulle ha varit, sprungit runt och mätt fönster, ha möblerat, presenterat mig för närmsta grannarna...men, inte då!
Vi får väl se, ett hus för över miljonen!!! Som behöver renoveras för minst trehundratusen.....!!! Undrar, vilka våra nya grannar är.................
Nu ska jag och min man gå ut med vår döva hund, få se, om rabiata fruntimret är ute med sin hund!
Ha de´!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: