Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Grey´s anatomi....

Kategori: Allmänt

Ja, jag tittar på Grey´s anatomi, tycker, att det är ett av det mest sevärda i veckan.
Jag tycker, att Georg O´Mailley är så gullig, han är ju bara så söt..? Vilken man vill höra att han är söt? Inte många antar jag.
Men, jag tittar alltså på detta program, jag kan erkänna att jag gråter till detta program, men jag gråter i och för sig till allting nuförtiden!?!? Tänk, när Danny dog, jag trodde att jag skulle gråta ihjäl mig, och då är det bara en filminspelning.....Hur det är i mitt verkliga liv just nu, det kan ni ju bara gissa er till...Jag gråter stup i ett, men jag vet att det kommer att bli bättre, allt måste få ha sin tid.
Men hur det än är, så hoppas jag och tror jag att mina döttrar vet, att jag alltid finns här för dom, de är ju trots allt mitt liv.
Tänk den lyckan när de föddes, det fanns nog ingen stoltare mor än jag, det finns det inte nu heller för den delen. Jag har alltså fött två så bedårande människor, och det absolut bästa är ju att de är mina!!! Vad de än beslutar med sina liv, så ska de veta, att jag alltid finns här för dem, "vad folk än säger" det är någonting jag själv fullständigt skitigt i!
Sköt dig själv och skit i andra, det kommer man långt med.... Ful får man vara,men inte dum, för ful kan du ju inte rå för.......
Nu ska jag gå ut med den där gamla döva hunden, han som en del vill ska busa med deras hund.....tur för henne att jag inte sett henne i dag. Taikwanda...... Jag fattar inte att folk orkar, här svälter mer än hälften av jordens befolkning och en människa blir helt rabiat för att min gamla hund inte vill busa..... Är det sjukt, eller?
Ha de´!/ tant raffa 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: