Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jo tack....

Kategori: Allmänt

...det känns lite bättre!!
Kan inte låta bli att faktiskt bli heligt förbannad på mig själv, som aldrig lär mig någonting!!
Det som känns lite bättre är, att svullnade i höger knä/ben börjar så sakteliga klinga av, det tar några dagar till, sedan så är det som vanligt igen.
Det värsta är stelheten, jag gjorde ju illa vänster fotled också så när jag går ser jag ut som om jag skitit på mig......
I morse tog det tid att ta sig ur sängen, maken ringde från England medan jag höll på och djävlades och när han tyckte synd om mig, ja, då började jag "ula och grina" förstås...men, det var ingen idé att fortsätta " ula och grina" för inte sjutton kom jag upp lättare för det.
Jag är fruktansvärt högerhänt, kan inte göra någonting med vänster, ni kan ju tänka er ett toalettbesök....ja, jag stukade höger handled (också)...
Men som sagt var, det är lite bättre och skam den som ger sig, i morgon bitti går det säkert som en dans att ta sig ur sängen!
OCH jag ska använda kryckor, jag har ju ett par fina blåa som jag investerat i eftersom de gråa man får från landstinget är så hiskeligt fula, måste jag använda hjälpmedel då ska de tamejsjutton vara snygga också... ( Har hört, att det ska finnas blommiga också...)
Nu ska byrackan få rasta sig själv i trädgården inför natten.
Ha dé ! / tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: