Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Äckelpäckel varning...

Kategori: Allmänt

...är det på det här...
I fredags var ju maken och jag ute och åt, vi var på en pub där de verkligen har klass på maten och har rimliga priser.
När vi satt där och nästan hade ätit färdigt, då kommer det en person och sätter sig vid ett bord snett emot oss.
I vår lilla stad så "känner" man ju nästan de flesta, i alla fall till utseendet och denna person har jag faktiskt bott granne med för många år sedan.
Han (ja, det var en man) är i 45-50 årsåldern och har varit en framstående person inom "nöjesvärlden" här och har på senare år blivit förtidspensionär.
Han sätter sig alltså vid ett bord snett emot vårat, beställer mat och dryck....sen sätter karln sig och petar öronen (med fingret) och stoppar sedan fingret i munnen...han gör det inte EN gång, utan han sitter och gör det säkert 10-15 gånger!!!!
Både jag och maken trodde inte våra ögon, vi höll på att kräkas, men så snål som man är så inte sjutton kräks man upp det som man nyss betalat för....
Nu förstår jag ju lite bättre varför han har förtidspension, han måste ju ha en psykisk störning på nå´t vis för inte sjutton tror jag att man beter sig så om man är frisk....
Nu känner ju jag flera som har mer eller mindre psykiska problem, men ingen utav dem skulle bete sig så på allmän plats.
Det var så äckligt!
Det som jag reagerade mest på, det var att personen, han satt och kollade in människorna som var där på puben, han hejade på mig och samtidigt så satt han och åt öronvax!!!!!
Ja, det är nästan så att jag vill kräkas bara jag tänker på det....
Ja, annars då....här hos tant raffa har det snöat hela dagen, just nu när det börjar dra sig mot "natta" så kan jag tala om, att det snöar och det snöar YMNIGT!
Och...tant raffa, hon har ju sommardäck på bilen....
Byrackan, han tycker inte att det är roligt väder, jag får praktiskt taget draaa ut honom på promenad....
Men...det ska visst bli bättre väder redan i morgon så det finns hopp....
Nu ska jag och byrackan gå och lägga oss, jag ska läsa en bra bok och byrackan, han ska väl bädda husses säng i en halvtimme och så piper han heeeela tiden....
Sov så sött gott folk!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Å fyyy vad äckligt! men jag skrattade gott åt din rader : snål som man är så inte sjutton kräks man upp det som man nyss betalat för....hahaha ja du jag hade nog inte heller velat få upp maten det e ju inte därför man går ut o käkar direkt ;)

    Nä jag hade nog bytt bord jag så jag sluppit se eländet.

    Här har snön smält bort grått lite disigt men dom har lovat sol idag så vi får välan se...

    /Kramen

    2008-04-10 | 08:44:52
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Hade det varit tidigare under måltiden, ja då hade vi givetvis begärt ett nytt bord, men vi skulle snart gå i alla fall så...
    Men, det var äckligt!
    Här har då inte nå´n snö smält bort, här fortsätter det att snöa..
    Ha dé!/Kram

    2008-04-10 | 13:00:18
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Annaa M säger:

    I julas satt jag och en kompis på stamhaket inne i stan en eftermiddag. Kvinnan som satt vid närmsta bord åt inte öronvax till sin jultallrik men hon hade långt flottigt hår och åt både gräddfilen och senapssåsen till sillen med fingrarna. Dvs stoppade ned flera fingrar i skålarna, svepte runt och slickade sedan fingrarna omsorgsfullt gång efter gång, beställde t o m in en skål extra av något. Trots att jag bara drack öl vände det sig i magen.

    Du läste kanske i min blogg om vår nattgäst som travade omkring näck i vår lägenhet. Det är på något sätt samma kategori. De udda som får hållas. Ingen vågar någonsin säga ifrån. Berusning är det enda som är riktigt legitimt att kritisera. Då kan man säga till, då kan man köra ut. Men äckelfasoner, nej det är för pinsamt att nämna!

    2008-04-11 | 10:40:06
    Bloggadress: http://www.annaamattsson.blogg.se
  • Åsa säger:

    Annaa:
    Visst är det väl konstigt att det får vara på det viset, att de som beter sig äckligt, de får vara kvar medan de som "bara" är berusade blir illa behandlade.
    Jag måste erkänna, att jag blir illamående bara jag tänker på "öronpetarslickaren" (ett nytt ord..)
    Ha dé!

    2008-04-11 | 12:54:39
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Paula säger:

    Nää, o jag som just intog världen godaste pepparrotskött....
    Hur äcklig kan man bli????
    Glöm honom fort som attan, och ha en superduper helg/
    P.S 25 grader blir det aldrig i våra sjöar....
    Kramen

    2008-04-11 | 19:23:45
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: