Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Blir så...

Kategori: Allmänt

...förbaskad...
Jag kan inte fatta, att det ska vara så svårt att komma in på mailen...
Har inte kunnat varken skicka eller skriva mail på hela helgen bara för att det ska jäklas hela tiden.
Nu finns det ju annat att göra än att sitta vid datorn, men vi väntar på en offert från en grävare och det skulle ha varit bra om vi fått den under helgen.
Annars så har helgen varit väldigt lugn, vi hade främmande utav våra trevliga grannar på lördag kväll, vi åt och drack gott och så satt vi och pratade läääänge...
Jag har inte sett på någon melodifestival, man jag har ju förstått, att det var Christer Sjögren och Amy Diamond som gick vidare...
Eftersom jag inte sett eller hört bidragen så kan jag ju inte uttala mig om dem, men visst är det väl konstigt, det är ett sånt "rabalder" runt melodifestivalen, en tävling som jag personligen är övertygad om att Sverige aldrig kommer att vinna någon mer gång.
Men..det är ju tur, att den finns, ja.. alltså.. melodifestivalen, så att vi svenskar har något att reta upp oss på...
I morgon ska domen komma, då får vi se om Tito Beltran blir "rentvådd"...Sedan ska han väl ha ett enormt skadestånd och sedan ska han väl, när han fått pengarna, bränna sitt svenska pass och flytta tillbaka till Chile....Ja, ja...
Här hos tant raffa så håller solen på att gå upp, det blir nog en fin dag i dag.
Det är bara ett par minusgrader och faktiskt fortfarande ganska mycket snö kvar.
Det har ju varit varmgrader under helgen så det är väldigt halt ute, själv tar jag nog sparken när jag ska gå ut med byrackan.
Nu hör jag att fåglarna har vaknat, det är ett väldigt kvittrande i trädgården...visst är det väl ljuvligt att det så sakteliga börjar gå mot våren, det är ju ljust ute när klockan är halv åtta!
Nej, nu ska jag ta och göra lite nytta, hoppas att alla får en trevlig måndag.
Ha dé!/ tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Här prunkar snödropparna på baksidan,så fint!
    Nä nu vill man ju inte ha snö,vårkänslorna poppar =)

    Visst e det irriterande med detta strul m nätet man sliter sitt hår och förbannar :/

    Ha en vacker dag/Kram

    2008-02-11 | 11:08:53
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Ja du Garbo, du kan inte tro vilket språk jag använt...jag tror tamejsjutton att jag blir galen på den här "helvetesmaskinen".
    Här har det inte kommit fram några blommor ännu, men det är nog lite för tidigt eller så beror det på att det faktiskt är nån decimeter snö..
    Ha dé!/ Kram

    2008-02-11 | 13:51:59
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Annaa M säger:

    Du har inte möjligtvis Panda virusskydd? Jag har haft ett elände med datorn sedan senaste uppdateringen av pandan, nu har jag tagit bort programmet och installerat ett gratisprogram i stället och allt går som en dans! Många verkar ha haft problem med just Pandas senaste version.

    2008-02-13 | 11:13:01
    Bloggadress: http://www.annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här: