Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Bra väder...

Kategori: Allmänt

...har det varit i dag, det har varit uppehåll och ganska soligt så idag har det tvättats och hängts ut hos tant raffa. Lakanen som jag hängde ut var torra på mindre än en timme och det gillar jag! Annars så har det inte hänt speciellt mycket här, jag har bäddat rent och plockat lite, det behövs ju inte göras så mycket när man är ensam hemma, ja, jag har ju byrackan hemma också förstås, men han stökar inte till så mycket. Han "bäddar" desto mer och så piper han heeeela tiden han håller på, ibland blir han så förbannad på det han "bäddar" med att han skäller ut det efter noter... Jag funderar på om jag ska ta och duscha honom på seneftermiddagen, jag kan lova att han blir sur...ja, grinig alltså, sur blir han ju utav duschen.. Är det nå´t han ogillar så är det att duscha, fast han tycker nog att han blir snygg efteråt, bara han får torka ordentligt så... Om jag duschar honom innan det blir kväll så hinner han torka ordentligt innan det är dags att gå till sängs, det är inget vidare att ha en fuktig hund i sängen. Kloklippning står också på menyn...ytterligare ett moment som han avskyr och det är ju lika bra att ta allt elände på samma gång så slipper han bli grinig flera dagar i rad. Nej, nu ska jag ta med byrackan på en liten promenad, måste samla krafter till duschningen, han försöker smita hela tiden så man får ta i med "hårdhandskarna" ibland, inte så att jag gör illa honom på nå´t vis utan det gäller att "parera" när han försöker smita och eftersom vi aldrig varit elaka mot honom så tycker nog han att det är "hårdhänt" och det är kanske därför han avskyr att duscha. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Håhå, det där känner man igen!

    Den äldsta hunden sticker direkt man säger dusch eller tar fram klotången, den mindre accepterar i alla fall att klippa klorna men hon vill INTE ens ut om det duggar lite, än mindre duscha.

    Bra jakthund va?

    2008-07-08 | 16:30:38
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • www.dentatuerademamman.com säger:

    Å det låter som om ni har rätt bra väder! här är det regn och kallt tycker jag. Fast det är ganska skönt att bara ligga och läsa när vädret är ¨så här och jag är lite sjuuuuuk

    2008-07-08 | 19:25:22
    Bloggadress: http://www.dentatuerademamman.com
  • Åsa säger:

    TT:

    Nu kan jag ju inte tala om för byrackan vad som ska hända för han hör ju ingenting och i kväll blev han "räddad" av grannen./Ha dé!



    Den tatuerade mamman:

    Du ska se, att det blir bättre väder hos er snart, lagom till att du blir frisk./Ha dé!

    2008-07-08 | 23:07:56
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: