Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det finns saker som...

Kategori: Allmänt

..retar mig... Bland annat när jag ser, att det finns kommentarer på min blogg och jag ser att det kan var någon som skriver tex. rösta på min blogg i den eller den tävlingen och det är någon jag aldrig hört något ifrån förut... Hur f-n gör de, jag som inte fattar ett dyft utav datorer, finns det någon som kan tala om för mig? Det retar mig att de ska dra nytta utav att jag bloggar, om det är så, att folk ska dra nytta utav mig då får de tamejfan betala! Det retar mig också att folk inte har annat för sig än att reta upp sig på mig när jag parkerar... VARJE VECKA och då flera gånger....kommer det fram personer till mig (på parkeringar) och upplyser mig om att jag har parkerat på en handikapplats... Ja...säger jag (alltid) det är jag medveten om...jamen..säger de, man måste ha tillstånd... JAAA säger jag (gjorde det senast i dag) Jamen...du måste ha tillstånd!!! JAAAA säger jag....jamen...säger de och till slut blir jag så förbannad och kränkt, speciellt när de säger att..jamen du som är så ung och ser så frisk ut..??? Sådana gånger kan jag lova att om jag var så frisk att jag kunde slå ner vedebörande då hade jag gjort det! Va f-n tror de??? Tror de att jag fått mitt handikapptillstånd i nå´t jäkla cornflakespaket...eller..? Det finns en anledning till att jag har förtidspension och det finns en anledning till att jag får parkera på handikapplatser och jag är så förbaskat trött på folk som inte har annat för sig än kontrollera och påpeka. I dag frågade jag om personen var avundsjuk... Om du är det sa jag så ta kontakt med din läkare och fråga om inte du också är kvalificerad för ett tillstånd, men det gäller inte om man är förståndshandikappad sa ja..så det är nog kört för din del.... Ja, ja, jag blir då aldrig klok på folk. Byrackan blev inte duschad i dag heller (och det är väl han glad för) få se, om jag kan göra det i morgon, det beror på hur mitt "allmäntillstånd" är, det har inte varit så bra i dag, har så ont i ett knä att jag knappt kan gå så det återstår att se hur vi tar oss upp på övervåningen och sängen byrackan och jag... Men, det har ju varit värre och på nå´t vis så ska det ju gå.."det gick ju för Sara och hon var över nittio"... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Att folk bryr sig! det finns sk poliser överallt,inte skulle jag bry mig om nån parkade på handikapp jag har väl annat att göra...som reta ihjäl mig på mina grannar o deras plaskdam haha ;)



    På dom bara Åsa!

    /Kram :)

    2008-07-10 | 08:04:37
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Meen, jag som trodde att du vid det här laget hade en stämpel i pannan....

    Förstår att du blir irriterad. Folk är så snara att döma! Men, ta det ibland som en komplimang; ung o vacker!

    2008-07-10 | 08:15:30
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Jag kan förstå om Du blir irriterad. Samtidigt kan det ju vara något positivt i att människor bryr sig och försöker värna om de p-platser som är reserverade för människor som kan behöva ha så kort gångavstånd som möjligt. För jag har en känsla av att de p-platserna inte så sällan ockuperas av människor som inte har tillstånd.

    2008-07-10 | 08:51:35
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Glömde det andra: Håller med om att det är trist med de här slentrianmässiga kommentarerna som inte är kommentarer egentligen. Vet inte hur det gör men det måste vara någon form av masspostning för att få så många besökare som möjligt. Förr lät jag dem synas men numera publicerar jag dem inte.

    2008-07-10 | 08:53:43
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Svarar alla:

    Ja, man kanske ska se det från den positiva sidan, att det finns de som bryr sig....

    Men, det är frustrerande, det kan jag inte komma ifrån, skulle jag säga nå´t annat så ljög jag.

    Ha dé!

    2008-07-10 | 09:19:52
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • anne säger:

    Ja, automatutskicken är rena tramset! Speciellt när de kallar en "vännen" eller annat fjant.



    Inga M har ju en viss poäng i att folk kanske vill värna om handikapplatserna, de utnyttjas ju många ggr av folk utan tillstånd.



    Kallade du verkligen "parkeringspolisen" för förståndhandikappad? Otroligt. Skulle jag aldrig ha vågat. Å andra sidan, har du hört dessa kommentarer i det oändliga, så har du väl anledning att MORRRRA ibland.

    2008-07-10 | 13:54:48
    Bloggadress: http://annnne.blogg.se/
  • Paula säger:

    Jag begriper då rakt inte att inte folk har annat att göra än att angripa och förstöra för andra! Varför ska man vara så snar att kommentera och lägga sig i??

    Förstår att du blir både lessen och arg..grrrrr

    Jasså har du också varit utan uppkoppling? Där ser man, jag tyckte det gick bra i två veckor, men jag hade ju fullt upp med uppackning efter flytten så jag var sysselsatt ändå.

    Annars blir det nog mindre sittande nu under sommaren, men ju hetare det är ute ju hellre sitter jag inne vid datorn, haha

    Sitter under parasollet på balkongen o kollar hur grannen viker ut sig i solstolen för att få ännu lite mer färg på magen...nä, inget för mig!

    Ha det gott, hoppas nu att ledningarna håller!

    Kram

    2008-07-10 | 14:02:55
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Åsa säger:

    anne:

    Jag kallade inte personen för förståndshandikappad, jag sa bara att det var kört för dennes del...

    Att handikapplatserna missbrukas, det vet man ju, men va f-n de kan väl kolla vindrutan där mitt tillstånd alltid finns synligt, men nej då...det ska huggas direkt!

    Ha dé!



    Paula:

    Att inte ha tillgång till internet, det kan ju vara både bra och dåligt, man hinner ju med en massa annat om man inte sitter vid datorn...

    Jag har min dator på altanen så jag slipper solen men kan "lufta mig" så på så vis har jag det jättebra.

    Ha dé!

    2008-07-10 | 14:11:22
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: