Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

+31,5...

Kategori: Allmänt

...grader i skuggan, det är mer än vad byrackan och jag klarar av faktiskt!
Det är så varmt, att jag allvarligt var rädd att byrackan skulle åka på värmeslag!
Han riktigt raglade när han skulle ut i trädgården och kissa så inte sjutton tycker han/vi att det är skönt väder och inte njuter han/vi som de flesta gör...
Har varit ute och åkt i bilen en stund så att han fått svalkas av lite, ja, jag fick ju också svalka av mig så det var ju bra.
I går var vi ju till Eskilstuna på släktträff och det gick jättebra, det enda som var tråkigt var att lillprinsen blev sjuk så han kunde inte vara med.
Han fick vara hemma hos farmor och farfar i stället, han fick välja om han ville att vi skulle stanna hemma allihop eller om han skulle vara hos dem och få vila upp sig.
Jag tror att lillprinsen tyckte att det var skönt att slippa lillasyster, hade hon varit hemma så hade det inte blivit mycket vila för honom...
Nu hade lilla prinsessan det sååå roligt med alla de andra barnen och när vi åkte hem på kvällen (21-tiden) så himlade hon med ögonen ett par varv sen sov hon....
Vi var ju ute hela dagen och det var jobbigt för oss vuxna och då sprang inte vi omkring och lekte så man kan ju förstå, hur trötta alla barnen var.
Måste säga, att det var en underbar dag, att träffas alla under så enkla förhållanden, det var bara helt perfekt!
Ingen behövde lida utav nå´n prestationsångest utan allt bara "flöt på".
Det är ju så det ska vara och jag hoppas att det kommer att bli en tradition..
Nu ska jag och byrackan ta och vila lite, dela plats i soffan och kanske sluta ögonen en stund.....
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: