Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Nu är det...

Kategori: Allmänt

...mesta gjort inför midsommar... Maken har fixat så att det finns tv på "loftet" till yngsta dottern nu när hon ska vara "hemma" i över en vecka. Hon kommer efter jobbet i morgon och blir kvar till nästa helg och det är väl bara för att hon ska på Peace & Love-festivalen i Borlänge nästa vecka, annars hade hon nog inte varit kvar så länge antar jag. Lillprinsen och prinsessan, de läääängtar efter moster, de vet att hon kommer att ge dem full uppmärksamhet och hon har så bra fantasi och det är bara roligt hela tiden. Maken han åker tillbaka till England på måndag, jag har bokat biljett åt honom i dag och det återstår att se, hur länge han blir där den här gången... Hela England är så "preleminärt", man kan aldrig få ett klart besked om någontig och för mig är det ett under att landet fungerar över huvud taget... De ringde i går och ville att han skulle åka över i dag, men då sa han faktiskt ifrån (kors i taket) för det är ju midsommar och det vet "engelsmännen" att den helgen är "helig" i Sverige... "Engelsmännen" har varit här i Falun under midsommar så de vet hur vi firar och de var mäkta imponerade utav all blomsterprakt och utav vår vackra natur och så var det maten...och snapsen...det var helt annat än vad de var vana vid.... Majstångsresning och dans runt majstången var också väldigt spännande tyckte de, förmodligen så ansåg de väl att vi var skvatt galna med våra "små grodor" och annat... Men, de vet som sagt att det inte blir nå´n resa innan midsommar för maken och så har vi ju bröllopsdag i morgon... Vi funderade på om vi skulle gå ut och äta lite gott på restaurang, men jag sa att vi kan ju äta lite smarrigt hemma och smaka på det fina vinet maken köpte när han var över till Frankrike, förhoppningsvis så smakar det bra, men man kan ju aldrig veta.... Om det skulle smaka bläää så har vi vin hemma som vi vet är gott (och inte så dyrt).. Nej, nu ska maken och jag ta en promenad med byrackan, han vill väl inte gå så långt (byrackan alltså) men en liten sväng kan det bli i alla fall. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Annaa M säger:

    Och då ska du ändå veta att England är ett under av fungerande jämfört med Irland! Man tror man är i civilisationen så fort man kommer över gränsen mellan Republiken och Nordirland t o m.

    2008-06-18 | 21:47:16
    Bloggadress: http://annaamattsson.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Jag tror dig!

    Ha dé!

    2008-06-18 | 22:02:32
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Ah, du verkar i alla fall få en mysig midsommar med dina nära och kära! :o)

    Nu får vi hoppas på att vädret i Dalom blir fiiiint också håller tummarna

    Ha det så himla bra!

    2008-06-18 | 22:43:53
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Förstår att du vill ha fint Dalaväder...

    Ha dé!

    2008-06-18 | 23:02:13
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Godmorgon på dig! Tack för titten in i bollnäsbloggen!

    Gratulerar på bröllopsdagen! Antar att det då var midsommarafton när det begav sig?

    Hoppas du får en härlig midsommar!

    2008-06-19 | 06:57:04
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Börjar med att säga Grattis på eran bröllopsdag :)

    Haha jag kan tänka mig engelsmännen tycker vi svenskar e lite tokiga som dricker snaps och förvandlas till grodor runt en stång :D)))



    Ha en underbar midsommar!

    /Kram :)

    2008-06-19 | 08:19:47
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här: