Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det där med...

Kategori: Allmänt

....offerter..
Jag måste ju vara dum i huvudet för jag trodde i min enfald att om man begär en offert utav en hantverkare, ja då skulle vederbörande bli jätteglad att jag överhuvudtaget vill att han ska göra ett jobb åt mig.
OCH att han på så vis tjänar pengar...
Men, nej då...man får ligga i och tjata för att få den där offerten, det är sportlov och allt möjligt som kommer emellan..
Det slutade med att jag (tant raffa) ringde och sa åt en utav hantverkarna att han inte behövde bry sig, att eftersom han tydligen inte ville göra jobb åt oss så var det ju onödigt att han slösade tid på att göra en offert.
Tror ni inte på sjutton...det dröjde inte mer än en timme så hade vi offerten!
Vem sjutton tror de att de är egentligen..?
Förstår de inte, att det första intrycket man får utav en människa, det är det viktigaste.
Om nu just den här hantverkaren hade betett sig som en affärsman och visat sig vara serviceminded, ja då hade vi kanske anlitat honom för jobbet, även om han kanske var lite dyrare..
Men, men, man får ju hoppas, att han lär sig nå´t utav det här.
Här hos tant raffa är det strålande väder i dag, solen skiner från en klarblå himmel och fåglarna, de har nog fått vårkänslor för de kvittrar ikapp.
Nu ska jag ta en promenad med byrackan, han måste ju tycka att det är skönt ute i dag för det blåser ingenting och det är ju ganska varmt.
Hoppas att alla får en trevlig helg och var rädda om er.
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Ja hantverkare är ett släkte för sig,man får alltid bereda sig på att vänta innan det blir klart,nu var ju våra trevliga bra snubbar så vi ångrar oss inte,tillmötesgående och inget som dom inte kan fixa så vi är helnöjda lite jobb gör dom på sidan av så man kan verkligen inte klaga på att det dröjjer heller.

    Ha det gott i vårsolen/Kram o trevlig helg!

    2008-03-07 | 13:44:58
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här: