Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jag gillar ju inte...

Kategori: Allmänt

...självömkan... MEN nu ska jag ömka mig själv (igen).. Är såååå förkyld och febrig och kan nå´n fatta hur tråkigt det är på en skala när man är ensam hemma! Ringde till maken i England tidigt i morse och han tyckte så synd om mig, ja, jag lät ju väldigt "ämlig" och jag lovar, jag kände mig lika "ämlig" som jag lät. Natten har varit jättejobbig, nässpray med jämna mellanrum så att man övehuvudtaget kunde andas och så frös jag så att sängen skakade.. Hade tillochmed långärmat på mig och dubbla täcken, men frös som en liten skit ändå.. I dag ska jag inte ta ett steg utanför dörren utan jag ska bara försöka kurera mig och så ska jag titta på lite film tror jag, bädda ner mig i soffan och bara vara sjuk... Fem minusgrader har vi här i dag, det har inte kommit någon mer snö så det lilla vi har får man väl vara tacksam över för det är ju inte lika mörkt på kvällarna. Nej, nu ska jag ta en kopp thé med lite honung och så ska jag lägga mig på soffan och bara tycka synd om mig själv! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Men stackare, vad tråkigt att vara helt solo när man är sjuk!

    Hoppas det viker och du kryar på dej! Kram

    2008-11-21 | 15:16:42
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • SolSkuggan säger:

    Stackars stackars dig så trist att vara sjuk och ensam också:( Hoppas verkligen att du mår lite bättre idag. Tänker på dig lite extra kram får du ändå jag struntar i bacillerna:)

    2008-11-21 | 19:40:45
    Bloggadress: http://solskuggan.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Jag kan skriva under på att det är tråkigt att vara ensam hemma när man är sjuk (ingen som tycker synd om en)..

    Ha dé!/Kram



    Solskuggan:

    Jag har feber, men inte lika mycket som i natt, men jag är "ämlig" må du tro!

    Får lite uppiggande samtal från maken med jämna mellanrum och så fick jag ju en extra kram från dig, det värmer.

    Ha dé!/Kram





    2008-11-21 | 19:51:31
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: