Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Julpolisen"...

Kategori: Allmänt

...kommer den om man "jular" till det redan i dag..? Sitter här nu på morgonen och funderar på hur jag ska lägga upp dagen och det blir nog så här.. Tvätta fönster i kök och hall (insidan, minusgrader ute) byta till julgardiner och faktiskt så tänker jag ta fram adventsljusstakarna, givetvis så kommer jag att tända dem i eftermiddag också. Jag har ju alltid varit en sån som väntat ända till första advent med att "jula", men va sjutton, det är ju bara några dagar kvar! Jag har en tendens att "tjoppa ihop" allting, dvs. göra allting på en gång och egentligen så är det bäst att göra så eftersom jag får så förbaskat ont och då är det ju lika bra, att ta allt det onda på samma "släng".. Ute är det ju några minusgrader, det har kommit liiite snö under natten, det ska ju bli mildare och det kunde man ju förstå, att den lilla snö vi har ska tina bort igen.. Maken, han har förhoppningar om att kunna komma hem ett par dagar snart, men... Yngsta dottern kommer hem från Oslo i helgen, hon är väl här i Falun två nätter tror jag och det ska bli jätteroligt och de små kungligheterna de längtar! Nej gott folk, det här duger inte... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Skulle oxå ha putsat fönster men som sagt det är för kallt sen e fönstrena gamla o slitna och var tänkta att bli bytta el restaurerade i sommras men det blev inget av m det så ja ja julen kommer ändå även om fönstrena inte e rena ;)



    Ha d bra/Kram

    2008-11-26 | 08:35:42
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • åsa säger:

    Garbo:

    Du har alldeles rätt i det du skriver, julen kommer och julen går...

    Ha dé!/Kram

    2008-11-26 | 12:22:27
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: