Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kallt...

Kategori: Allmänt

...är det ute i dag, -10 grader... Det snöade igår, i ca. 27 sekunder och små, små flingor så då förstår ju alla att det var lika med "assint".. Vi har ju snö sen förut (50mm) så det är ju vitt i alla fall och man får väl vara glad för det lilla (som flickan sa..) Känner mig mycket bättre i dag, förkyld men feberfri så jag ska faktiskt ta mig utanför dörren hade jag tänkt, jag måste få lite frisk luft.. Känner ett sting av "lappsjuka" också om jag ska vara ärlig (och det ska man ju). Tittade på Stjärnor på is i går kväll och när det var reklampauser så zappade jag över till kanal ett och kollade lite på Dansbandskampen och jag retar mig så på att juryn och framförallt Peter Settman så tydligt visar att de inte vill att Larz-Kristerz från Älvdalen ska gå vidare. Men, det är ju svenska folket som tycker så och eftersom reglerna är som de är så... Nu tycker ju jag, att Scotts och Larz-Kristerz är värdiga att gå vidare och det återstår ju att se vilka som klarar sig hela vägen fram. Jag retar alltid upp mig på programledare som visar tydligt att de håller på vissa i tävlingen som tex. Ingvar Oldsberg, han är expert på det, Lasse Kronér är också bra på det... Nej, nu ska jag göra mig lite brunch..scrambled egg låter ju inte helt fel.. Förresten..det har snöat ganska mycket i Newcastle talade maken om i morse så nu blir det väl rena rama guldgruvan för alla plåtslagare där... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Så förargligt att du oxå missade din fest men skönt att höra att du mår så mkt bättre idag,bra passa på att lufta dig innan stormen kommer!



    Krya på dig o ha en skön söndag/Kram

    2008-11-23 | 11:32:24
  • Ragnvi säger:

    Skönt att läsa att du ändå är på benen idag! Har du tappat smaken! Hatar det!

    Sambon är iväg o ska köpa nåt skum som han ska täta med....spännande!

    Kramen!

    2008-11-23 | 11:56:29
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Garbo: (tror jag)

    Ja, visst är det för jäkligt, när man för en gångs skull ska få ha lite roligt då...ja, men du vet ju...

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Att inte känna smak, det är ju helt...

    Tycker så synd om de som har så för jämnan, att aldrig kunna njuta av en god smak i munnen..

    Hoppas att det hjälper med skummet, annars får ni göra som i England..

    Ha dé!/Kram

    2008-11-23 | 19:23:51
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: