Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Leksaksaffär...

Kategori: Allmänt

...har jag varit till i dag och jag har köpt en julklapp till lilla prinsessan.. De små kungligheterna fick titta i en leksakskatalog och tala om vad de ville att tomten kanske kan få för sig att komma med och prinsessan, hon var så bestämd att en dockvagn, det bara måste hon få! Men sa jag, du har ju en redan.. Jamen sa hon..jag får ju inte rum med alla mina dockor i den så jag behöver en till och då vill jag ha en sådan där liten... Jaha sa jag, du menar en sulky.. Ja, sa hon och precis då så ringde morfar från England och lilla prinsessan pratade med honom och var noga med att tala om vad hon önskade sig av tomten... Konfererade med maken sedan och han var så bestämd över att visst sjutton ska tomten komma med en sulky! Sagt och gjort, jag har varit och inhandlat en docksulky i julklapp till lilla prinsessan... Lillprinsen, han önskar sig ett piratskepp och även där sa maken, att visst sjutton ska pojken få ett piratskepp! Men...lillprinsen, han önskar sig snygga kläder också! Han vill även ha snygga kalsonger...! Då vill jag ha "tjosoj" sa prinsessan och det kan hon väl få... Har bestämt mig för att vara färdig med alla julklappsinköp innan mitten på december, brukar alltid vara ute i sista minuten... Tittade just ut genom fönstret och ser till min förvåning att det har börjat snöa! Ja, det är inte så mycket ännu, men vem vet... Det ska ju bli svinkallt nu till helgen och det gillar jag inte! Men, det är ju vinter och då ska det väl vara kallt, ja, hellre det än en massa blask, men det behöver ju inte vara svinkallt.... Nej, nu ska jag göra lite nytta, det har inte blivit så mycket sånt idag.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • SolSkuggan säger:

    Åh så glada de små kungligheterna ska bli. Självklart måste det vara vagnar när man har så många dockor:)

    Och piratskepp det har vi några stående här fast vissa verkar ha gått på grund och tappat master.

    Hujedamej.. Lite kyla är bra men inte svinkallt här har i skrivande stund -8.

    Ha det gott kram på dig.

    2008-11-19 | 19:39:23
    Bloggadress: http://solskuggan.blogg.se/
  • åsa säger:

    Solskuggan:

    Va skönt att du håller med oss om det där med vagnen, självklart ska dockorna ha någonstans att sova...

    Tittade på regionala nyheternas väderrapport och den där svinkylan skulle komma i början på nästa vecka tydligen, men...är det vinter så är det..

    Ha dé!/Kram

    2008-11-19 | 22:46:55
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Stod på örona igår :-o

    Ja här föll då snän och hundarna var till sig rejsade järnet så pudersnön yrde,idag ligger marken vit och solen skiner blir en vacker dag :)



    Å va gulligt m presenterna till di små L

    Maken skulle vara lycklig om han hade nån att shoppa m i leksaksbutiken ;)



    Ha det bra o var försiktig så inte du oxå står på örat!

    /Kram

    2008-11-20 | 08:55:14
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • lilldotra säger:

    mor söta mor!!

    kommerkommerkommer typ på fredag kväll eller lördagmorgon- skulle tippa på fredag kväll- så det vaknas upp hos vackramor och underbara glitterbarn. antar att jag kommer att kunna ta "T"-banan till hemstaden (om du fattar... hihi;) VIll samla på så mkt glitter som möjligt innan tillbakafärd t norgeland... är det ok? Jeg håper de! Lyssnar på min blivande man (nästintill knarkar kan man säga) och laddar inför worket ikväll/inatt... hmmm... jobbade över 1½ timme igen... blir slitigt till slut... särskilt när jag slutar kl 24, jobbar till 01.30 och kommer i säng 3. sista tbanan går ju 24.20.. bara att vandra..naja, det kan vi diskutera när jag kommer hem!:)... till kylan som jag förstår det... hehe löv ja låts!!! klem!!!

    2008-11-20 | 12:39:20
  • åsa säger:

    Garbo:

    Jag tar det väldigt försiktigt faktiskt för rätt som det är så finns det is under snön...

    Att handla leksaker, det är sååå kul, det blir nog mest saker som jag själv skulle vilja ha om jag var liten.

    Ha dé!/Kram



    Lilldotra:

    Jag antar att det är nästa helg du menar....

    Ja..nu fattar jag det där med "T"-banan...det tar ett tag innan poletten ramlar ner...

    Ha dé!/Kram

    2008-11-20 | 14:21:34
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej! Kanske nämnde det förut, fick en önskelista av barnbarnstjejen, innehållande en internetadress. Hon hade nämligen tittat på nätet vad hon ville ha...det enda som saknades var produktnumren!

    Vi får se om det blir någon klapp eller om det blir en slant till alla tre, grabbarna kan man rakt inte köpa något åt, dom måste få välja själva.

    Nu ska jag fortsätta stryka mina köksgardiner, nu ska det bli julfönster....nästan

    Kram

    2008-11-20 | 14:36:25
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: