Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Håll tummarna....

Kategori: Allmänt

....för att det ska fungera nu... Har inte kommit in på blogg.se sedan förra veckan så nu så... Vad har hänt dessa dagar, jo...lilldotra har åkt tillbaka till Oslo, hon har fått jobb och har jobbat sedan i måndags och maken, han är hemma ett tag till och det är meningen att han ska till Skottland på jobb. Byrackan, han har blivit väldigt instabil på benen och jag blir så ledsen för jag vet ju... Han är en gammal hund och han har varit/är en underbar bekantskap, har nog aldrig träffat på en så snäll och faktiskt omtänksam hund. Nu gör han så, att när han varit ute så kommer han in (givetvis..) och det första han gör är att kissa... Dett är ganska så frustrerande och det står väl inte på förrän han kissar när han sover också. Annrs så är han precis som vanligt, "tjatig" och han springer sina maraton runt, runt och han "bäddar" för brinnande livet och piper... Lillprinsen, han har tagit bort gipset, det fick han göra i måndags och han blev lite förskräckt när han inte kunde räta på armen på en gång, men nu så använder han armen och det blir ju bättre för varje dag som går. Lilla prinsessan, hon talar minsann om att hon också haft gips, det hade hon när hon var omkring året för då ramlade hon ner från en stol och bröt sin arm så nu står det 1-1. Här hos tant raffa är det vackert väder i dag och jag fundera på om jag ska kratta lite löv, jag brukar inte vara så "pedantisk" utan jag krattar in löven i häckarna och på våren sen så tar det inte lång stund innan det försvinner, det ser ju alla maskar till... Kanske väntar jag till i eftermiddag då de små kungligheterna ska komma hit, jag ska hämta dem vid skola och dagis efter "mellis" och jag vet, att de gärna vill hjälpa till att kratta. Nej, det här duger inte...dags att göra lite nytta.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Ditte hälsar o tackar!! Just nu sover hon middag...men sen ska vi festa!

    Tack för kommentaren i Bollnäs!

    Håller tummarna att din dator funkar nu!

    2008-10-22 | 14:54:22
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Frustrerande med bloggen!

    Välkommen tillbaka och hoppas eländet funkar nudå dvs bloggen.



    Kratta löv gör vi dock inte här utan vi sågar ner våra lövträd ;)

    Nä vi blev så trötta på våran kastanj...

    Löv stora som dasslock.



    Hihi vi har ett gulligt pensionärspar som krattar för brinnade livet men idag har det vart storm så högarna har virvlat både hitan o ditan men så fort det mojnat lite krattas det för att stunden senare spridas för vinden ånyo på´t igen, ja dom har oxå den finaste gräsmattan på gatan :)



    /Kram

    2008-10-22 | 17:45:44
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Paula säger:

    Ooh tycker det är så trist med Byrackan som blir sämre...i maj förra året fick vi säga adjö till vår rottisflicka som precis fyllt tio år. Då var hon så skranglig i bakänden så det liknade ingenting. Och man kan inte bära omkring på 50 kg rottis! Till sist kunde hon inte huka sig när hon skulle kissa...

    Kanske får du lite nådatid ännu, men du bör nog börja förbereda dig mentalt vid ett avsked, men det kanske du redan gör..

    Massor av bamsekramar från pörtet

    2008-10-22 | 19:24:44
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Ja, jag håller också tummarna för jag är ganska så trött på allt strul./Ha dé!



    Garbo:

    Jag har aldrig fattat det där med att man måste ha en perfekt trädgård, att gräsmattan måste vara helt mossfri och att det ska vara soprent på löv så fort det blir höst..

    Ha dé!/Kram



    Paula:

    Vi har nog förberett oss mentalt ett bra tag, men det är så jobbigt och jag vet ju, att det var på grund utav just detta som det tog tio år innan vi skaffade en till hund...man förtränger helt enkelt.

    Ha dé!/Kram

    2008-10-23 | 09:21:08
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Hej på dig från jobbet...sch!

    Glömde ju skriva förra gången att det gör himla ont i hjärtat med Byrackan.....

    2008-10-23 | 09:51:07
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/

Kommentera inlägget här: