Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Livet kan förändras...

Kategori: Allmänt

....på mindre än en sekund.. När maken och jag hade ätit vår lunchbuffét så klev vi ut på trottoaren utanför restaurangen. Maken (som röker) han tände en cigarett och jag var på väg till bilen, då kommer en dam i ca. 75-80 års ålder och säger till en annan dam...nämen hejsan, hur är det? Jodå svarar den jämngamla damen, det "haltar och snubblar väl på" och vips så snubblar hon på trottoarkanten och ramlar rakt framåt, rakt på den andra damen som i sin tur ramlar raklång bakåt rakt ner i stenplattorna...jag kan lova, att det small! Där låg de, en på rygg och med ögon som bara speglade förvåning, en på mage med ett ben på nå´t vis under sig och jag då...som bara stod och gapade innan jag sa till maken att..vi måste hjälpa dem upp... Den dam som snubblade, hon hade sin make med sig och han var väldigt gammal och hade kryckor så han kunde ju inte hjälpa till utan vi fick upp damerna efter ett tag och som genom ett under så hade ingen brutit nå´t, ja, inte som vi kunde se där just då, men hon som slog i skallen, hon kommer säkert att få en jäkla huvudvärk, för vilken smäll! Förstå, vad fort ett liv kan förändras och jag sa till maken, att OM det nu är så, att det är som han säger, han som sitter häktad för mordet på Carolin, att hon ramlade bakåt och slog i skallen så att hon dog...Ja, det var ju på grund utav att han hade knuffat henne i så fall, men...den här damen nu då, som ramlade rakt på den andra, hur hade det blivit för henne om hon som slog i skallen hade dött...? Otäckt hur fort det kan gå.... Det var en otäck upplevelse idag, de två damerna var så glada att träffa på varandra och så blir det så... Hur som helst...det var en jättegod thaibuffét... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Men vilken grej!! Och vilken tur att ingen bröt nåt och att skallen höll.

    Vi har också diskuterat här hemma hur det gick till mellan mannen och Carolin... ska bli intressant att se om sanningen kommer fram någon gång.

    2008-10-23 | 22:21:57
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Vilket drama!

    Tur att det gick som det gick.



    Ja det är ju så att det kan hända helt plötsligt,man vet aldrig vad som väntar runt hörnet.

    Men för er väntade ju en Thaibuffe´ ;)



    Ha en trevlig helg/Kram

    2008-10-24 | 08:52:54
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Ja, det ska bli intressant att få veta hur det egentligen gick till och ja, det var en otäck händelse med de två damerna./Ha dé!



    Garbo:

    Det är lika bra, att man lever som om varje dag är den sista...

    Ha dé!/Kram

    2008-10-24 | 09:08:20
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: