Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Septembermåndag...

Kategori: Allmänt

....är det i dag och det har hitintills varit mulet hela dagen. Dagen började 06.15 med att grannens hund började skälla och yla.. Tant raffa, hon blev mäkta förtjust eftersom hon har sitt sovrumsfönster mot grannens hus och hon har alltid fönstret öppet... Sedan har hunden fortsatt med det hela tiden, förutom då husse var hem en kvart på lunchen och rastade den(!) Hur i hela friden kan man skaffa sig en hund om man vet, att man ska vara borta hela dagen...?! Om jag nu skulle påpeka, att hunden låter som hon gör hela dagarna, ja då blir väl hundens matte sur på mig igen, vilket egentligen inte gör någonting för jag umgås ju inte med dem...meeeen det är ju våra närmsta grannar och det kan ju vara jobbigt med osämja. Vet ju, att matten skulle svara mig att...eran hund skäller också och det vet jag ju att han gör, men han är aldrig ensam hemma så länge och det mycket beroende på att han skäller. Nu har i alla fall yngsta dottern och jag gjort iordning trädgården inför hösten/vintern, all ljung som skulle planteras, den är planterad och gräset är klippt, förhoppningsvis för sista gången för i år och utemöbler har ställts in...det känns lite sorgligt för det har inte varit många dagar/kvällar som vi kunnat sitta ute eftersom det har regnat i princip vareviga dag/kväll. Vi har också hunnit med att vara på husvisning på förmiddagen, det är äldsta dottern med sambo som är intresserade utav ett hus bara en liten bit ifrån oss. Det är ett ganska gammalt hus och väldigt eftersatt så det är MASSOR med jobb, men det är ett hus med väldigt stor potential så det skulle gå att göra det superfint och det var en stor tomt med många fruktträd och bärbuskar. Nu ska de lägga ett bud, få se, hur det går... Om det är så, att de köper huset, ja då vet ju maken vad han har att göra några år framöver.... Nej, det här duger inte... Nu måste jag försöka hitta på något smarrigt till middagen.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hej! Jag tycker vi blev lite lurade på solen som annonserades skulle visa sig i helgen. Inte många timmar här hos oss inte.

    Så nu kan man leta trattisar! Inga älgflugor där du gick? Jag har sån fobi mot dom så du anar inte! Hjälper varken med sjal eller huva på huvudet, när du kommer hem så krälar dom omkring i nacken. Inte hjälper det att duscha heller, o så är dom hårda som flinta så du kan inte ha ihjäl dom mellan fingrarna...blääk

    Tror vi tar en trattistur till gamla tassemarker nästa helg för då är vi hundvakter till dotterns pappisar, och med fyra jyckar är det lika bra att dra till skogs!

    Våra jyckar skämde ut oss ordentligt i helgen. Vi gick en promenad vid Gammelgården här i stan, och dom har såna förväntningar när vi åker bil nånstans att dom blir total hispiga och varken hör eller ser...usch.

    Ha dé!

    2008-09-15 | 20:11:48
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Åsa säger:

    Paula:

    Älgflugor..det är något jag aldrig blivit utsatt för och efter din beskrivning så är nog det tur.

    Trattisar, det är ju såååå roligt att plocka så om jag hade blivit utsatt för älgflugor så vete sjutton om jag hade märkt det.

    Att djuren beter sig som...det är inte roligt..

    Ha dé!

    2008-09-15 | 23:32:24
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Åh vad härligt! Hoppas dom köper huset el snarare att huset är nått för dom.



    Ja varför skaffar folk hund för om dom inte har tid!??

    Fattar inte!

    Stackars hund den lider ju av separationsångest.



    Ha en bra tisdag/Kram

    2008-09-16 | 08:44:42
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Garbo:

    Ja, jag hoppas också att de har möjlighet att köpa huset och...hunden har skällt sedan halv sju idag...

    Ha dé!/Kram

    2008-09-16 | 09:37:53
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: