Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Sitter och...

Kategori: Allmänt

....väntar på att *L* ska komma hem, hon har varit med sin farmor och farfar i dag och "gjort vinter" vid sommarstugan. Hon har främmande från Gävle och vi ska äta västerbottenpaj, kräftstjärtar, aioli, ostfyllda oliver, baguette och lite annat smått och gott.... Det ska bli väldigt trevligt, jag är ju inte bortskämd med att ha sällskap på helgerna. Fast...i dag har jag bokat hem maken från England, han kommer på tisdag kväll (ja, byrackan och jag hämtar honom i V-ås) och han blir hemma till söndag, då åker han tillbaka. Ska bli skönt att få hem honom några dagar och jag har faktiskt ingenting som han måste åtgärda, för...bra kvinna reder sig själv! Nej, nu ska jag göra en sallad så att det är klart när *L* och vän kommer. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Godmorgon! Mmmm, vad ni smorde kråset igår kväll!

    Ja, jag gillar också hösten om den är fin...nu är tempen snart nere på noll här i Trönö, brr!

    2008-09-21 | 05:53:08
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Ragnvi:

    Ja, det var gott..

    Här är det sååå dimmigt just nu och tidigt i morse var det bara ett par plusgrader så inte är det speciellt varmt på nätterna./Ha dé!

    2008-09-21 | 08:54:06
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: