Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Vilken dag...

Kategori: Allmänt

....det var i går... Våra små kungligheter skulle vara hos morfar och mormor några timmar, de ville ju träffa morfar innan han ska tillbaka till England. Det började med att byrackan på förmiddagen helt sonika ramlade ihop på köksgolvet och bara skrek...! Husse lyfte upp honom och när han ställde ner byrackan på golvet igen så ramlade han bara ihop.. Husse, han blev förstås jätterädd att det hade hänt något allvarligt och det blev ju jag också förstås, men det var bara att ha is i magen, vänta och se och efter ett tag så kunde byrackan stå och gå som vanligt, det märktes ingenting på honom så jag tror, att han kan ha haft en liten hjärnblödning. De små kungliheterna var alltså här och vi var ute på en promenad, lilla prinsessan, hon hade dockvagnen och lillprinsen han åkte fyrhjuling. Nu är det så, att vi har en fotbollsplan inte långt ifrån där vi bor och där fick prinsen köra hur mycket han ville....det blev så att han sladdade och när han sen skulle svänga så råkade han gasa på och kom för nära kanten (det är en sluttning ner mot en gammal stambana), fyrhjulingen tippade över och prinsen flög iväg...det slutade med ett besök på lasarettet och högerarmen i gips! Gissa om det var en dag som vi gladeligen varit utan, man var ganska "mör" när kvällen kom... I dag är det meningen att lillprinsen ska ha födelsedagsdisco och jag hoppas ju att det går bra fast armen är gipsad.. "Tur i oturen"....att lillprinsen är vänsterhänt... Nej, nu ska maken och jag ut i trädgården och göra det allra sista inför vintern, det finns ju alltid småsaker som man kommer på att det skulle vara bra att ha gjort. Ha dé/tant raffa

Kommentarer

  • Lo säger:

    Godmorgon! :D

    2008-09-28 | 10:11:24
    Bloggadress: http://loem.blogg.se/
  • TT säger:

    Men herre gud!

    Vilka grejer det har hänt hos er!

    Tur i oturen att det bara var armen han bröt... och byrackan sen då... är han som vanligt nu?!

    2008-09-28 | 17:55:48
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • SolSkuggan säger:

    Men men.. Ni verkar ha haft en ytterst spännande helg.. Sicken otur och så onödigt för Lillprinsen. Hoppas han snart är pigg igen.

    Hur går det med byrackan då, vad hände egentligen.?

    Nu ska jag nanna kudden hoppas du redan sover gott.

    Kram kram från mig:)

    2008-09-28 | 23:45:36
    Bloggadress: http://solskuggan.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Lo:

    God morgon på dig du också./Ha dé!



    TT:

    Ja, det var en turbulent dag, det måste jag erkänna och jag är så tacksam att det gick så bra som det gick i alla fall./Ha dé!



    Solskuggan:

    Vad som hände med byrackan, det vet vi inte...men, det kan ju ha varit en hjärnblödning, en så kallad TIA (om det är människor som får det) och att det har gått över, vi hoppas att det är så.

    Nu är han precis som vanligt igen.

    Ha dé!/Kram

    2008-09-29 | 07:56:26
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Men oj! Hos dig händer det grejer! Sicken tur att det slutade som det gjorde! Hon "overhogdal, Jeanette" fick också vara med om nåt liknande i helgen!

    Håller tummarna för byrackan!

    Hi, hi! Snacka om att sätta press på grannarna!

    2008-09-29 | 07:59:15
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Ragnvi:

    Ja, nog var det en händelserik helg allt../Ha dé!

    2008-09-29 | 12:48:31
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: