Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ville bara...

Kategori: Allmänt

...tacka för alla snälla goa kommentarer! Tur, att inte alla är trångsynta... Nu ska byrackan och jag gå till sängs och jag/vi önskar alla en riktigt god natt. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Anonym säger:

    lägg dina åsikter och tankar i ngt av mina inlägg!

    Jag skriver så personligt jag bara kan och eftersom jag vill bättra skrivandet behöver jag din hjälp :)

    2008-09-18 | 23:21:29
    Bloggadress: http://honkarolina.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Jamen godmorgon igen då! Missade precis det här lilla inlägget från dig!

    2008-09-19 | 05:57:15
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Lena säger:

    Å så jag då! Funderade på ditt inlägg, funderade och spekulerade, formulerade kommentar - I HUVVE! I vanlig ordning - nådde aldrig datorn med mina eleganta tankar....



    Det jag tänkte på var, tyvärr - jag tror att det alltid "kommer nya" motståndare - trots allt. Nya bakåtsträvare som späder på fördomarna. Som dessutom stödjer sig på bibeln, religionen mm mm. "De" har otrolig makt att sprida galla över allt som är annorlunda. Se bara på kvinnoprästmotståndet, man trodde att "de" ska ta slut nån gång - men nixpix - det kommer nya, hela tiden... man tror att fördomarna ska försvinna med "di gamle"... märkligt.



    Men det var bara en fundering, i stort, här i min egen lilla privata värld gläds jag så över att din dotter är lycklig. För det är ett stort steg hon tagit, ingen utomstående tror jag kan föreställa sig HUR stort. Att bryta upp. Att trotsa allas blickar, allt tissel, tanken på barnen.

    En en glad och lycklig mamma är en BRA mamma.



    Så tänkte jag, igår, å nu har jag knåpat ner några av tankarna.....

    /L

    2008-09-19 | 07:53:54
    Bloggadress: http://momma.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Min natt va tyvärr allt annat än god och jag som va så trött vaknade ännu tröttare...suck!



    Orkar i allafall önska dig en fin helg! :)

    /Kram

    2008-09-19 | 09:15:56
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Dottern som det skrevs om :-) säger:

    Jag måste ge min mamma en stor eloge för att hon är den hon är. Om ni bara visste!! Under hela min uppväxt har jag fått ett stort stöd i allt jag har gjort. Har alltid fått veta att så länge jag inte skadar mig själv eller ngn annan så gav hon mig sitt fulla stöd. Lena, du har helt rätt. Det är inte ett litet steg jag har tagit, det har varit enormt och det har varit tufft. Utan min familj och mina vänner skulle det varit ett rent helvete. Men innan jag ens gick till handling av mina tankar så visste jag, mamma, familjen, de finns alltid kvar. Det har givetvis varit tyfft och vi fällde inte bara en tår utan en oändlig ström av tårar på varssitt håll och gemensamt. Bakåtsträvafre och insnöade människor med nedvärderande åsikter om andra människor det kommer alltid att finnas. men jag vill ändå tro och hoppas att synen på homosexualitet kommer att förändras mer åt det håll det redan gör idag. Det var ju trots allt inte allt för länge sedan det var straffbart! Men en lycklig mamma det är en bra mamma och det kan man säga att jag är ett vandrande bevis för då! :-)



    Nu ska vi iväg och handla skor till barnen, mamma och jag!

    Ha en fin dag i solen.

    2008-09-19 | 09:35:06
  • tess säger:

    Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



    Peter har givit sig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



    Ni hjälper honom väll??



    Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

    http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

    //Tess





    2008-09-19 | 13:39:08
    Bloggadress: http://tess701.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Ragnvi:

    jag hoppas, att din dag har varit bra och jag önskar dig en trevlig helg./Ha dé!



    Lena:

    Du har helt rätt, det finns alltid bakåtsträvare och framförallt inom kyrkan och olika församlingar.

    Du har också rätt i att det är ett enormt stort steg att ta, men ska man då välja att gå resten av livet och vara olycklig bara för att "vad ska folk säga"..

    Min dotter är lycklig, hela hennes familj är lycklig, det kan inte vara bättre och jag blir alldeles varm utav dina/era kommentarer och önskar ju att alla vore som dig/er./Ha dé!



    Garbo:

    Hoppas att du kan sova natten som kommer..

    Ha en trevlig helg!

    ha dé!/Kram

    2008-09-19 | 15:39:40
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: