Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Ensamma veckan"...

Kategori: Allmänt

...blir det en vecka framöver... Dottern och "mågan" har ju åkt på semester, ja, de sitter på planet till Maspalomas just nu och jag hoppas verkligen att de får en jättebra semester. Döm om min förvåning i morse, när telefonen ringde och det var min lille prins! Han har lärt sig morfar och mormors telefonnummer och han var så stolt när han ringde. Jag talade om för honom tidigare i veckan, att om det är så att han längtar efter mormor eller bara vill prata lite, så kan han ringa när som helst. Det är ju första gången han och lillasyster är hos fadern så pass många dagar och det kan ju vara lite konstigt kanske.. Nu tror ju jag, att de kommer att ha det så bra så, det måste ju alltid vara en första gång och jag har "peppat" båda kungligheterna och jag har talat om för fadern, att jag kan hämta barnen efter skola och dagis om det är så att de behöver hjälp. Ute är det ett ganska fint väder faktiskt, inte speciellt varmt, men solsken och det får man väl vara tacksam över, det har ju varit mulet i flera dagar.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Låter lite trist med ensam vecka, hoppas du får det bra i alla fall.

    Och snart flyttar dom ju! :o)

    Kramar!

    2009-04-18 | 12:09:02
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej! Fy vilken trist typ till bilförsäljare! Förstår att man inte vill fortsätta handla där! Studsmattor är ett kapitel för sig, här hoppas det på varenda tomt! Tror det började i påskas då alla studsmattor kom fram från vinterförvaringen...

    Vi har också grannar med ylande hundar om dagarna, tycker synd om dem jag med, men kan inte hjälpa till då jag redan har två yrväder i koppel! Men nog ska man fundera både en och två gånger om man ska ha hund när man jobbar heltid!

    Du ska inte tro jag visar mig på allmän badplats! Närå, jag smyger i vassen, hihi o då går det bra, man doppar sig snabbt kan jag tala om..

    Nu ska vi fika på tomten, kallt burr, men solen skiner ju, inte kan man sitta inomhus!

    Ha nu en fortsatt fin helg i din ensamhet, du ska se att tiden går fort o snart är dom hemma igen!

    Kramen

    2009-04-18 | 14:43:05
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    TT:

    Det är ju tur, att det är "vårlikt", ljust och vackert för då går tiden fortare..

    Ha dé!/Kram



    Paula:

    Studsmattor, det är ett "gissel" eftersom det låter så myyycket när barnen hoppar, jag tycker inte att det är så störande, men hundar som "gråter", det kan få mitt hjärta att brista.

    Synd, att granntjejen reagerat som gjort, det går ju inte att göra nå´t åt, hon ser nog rött bara jag visar mig...

    Hoppas fikat smakade bra fast det måste ha blåst "smådjävlar"...

    Ha dé!/Kram

    2009-04-19 | 09:12:23
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: