Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Regnväder...

Kategori: Allmänt

...är det idag och jag tycker, att det är så skönt! Ja, jag njuter faktiskt av vädret idag, för det "passar" mig... Jag är ju ingen älskare utav en massa soliga varma dagar och det har vi ju haft ett tag nu, så nu är det skönt med ett litet avbrott tycker jag. Var och handlade förut och hörde någon som ropade mormor och döm om min förvåning, när det var lillprinsen som kom springande och kastade sig om min hals och strax efter kom prinsessan, lika glad att se mig hon också! De var med sin far (som varit på semester i en vecka och inte hört av sig en enda gång..ja, jag vet, att jag inte har något med det att göra, men jag tycker att det är ynkligt, lillprinsen har i alla fall gjort sin första skolvecka, men det var visst inte intressant att höra med honom hur det gått..) Båda barnen betedde sig mot mig som om de inte träffat mig på evigheter, fast vi träffades senast igår kväll.. Inte nog med det, lillprinsen har ringt också, bara för att "prata lite" som han sa.. Nu ska de vara hos fadern till på fredag, då kommer de hem till modern igen.. Har pratat med maken om pensionen idag och jag tror att han kommer att sluta sista december.. Vi har så mycket som vi ska göra när han kommer att vara hemma för jämnan, allt sådant som vi inte kunnat göra eftersom han alltid varit borta, tex. att boka en kryssning, gå på musicaler etc.. etc.. Vi har ju i princip aldrig vetat om han varit hemma då och då, så nu blir det "annat ljud i skällan"! Det ska bli roligt! Omställning, det blir det, både för honom och mig, men det kommer nog att gå så bra så.. Nej, nu ska jag skala lite potatis, blev sugen på potatismos efter att ha hört vad maken åt till lunch...lever, bacon och potatismos... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Pension är något jag också har börjat se fram emot. Ni kommer att få mycket trevligt gjort förstår jag och det måste bli skönt att kunna disponera tiden tillsammans och planera saker.



    Jag skulle gärna ha gått i delpension men den möjligheten är väl borta antar jag. Det blir kämpigt att hålla på på heltid till 65-70 år så där. För man vill väl höja pensionsåldern antar jag.

    2009-08-28 | 06:50:58
  • Ragnvi säger:

    Morning! Läser lite mellan raderna...vissa föräldrar är obetalbara!

    Mitt återbesök igår gick bra, ska göra en datortomografi om några veckor, sen åter om tre månader.

    Svärmor är det värre med...dålig prognos.

    Nu ska jag tampas med junior igen...evigt tjat!

    Inte är det lätt alla gånger att vara styvmor!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-08-28 | 07:08:52
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Tjata, det får man ju göra hela tiden tycker jag, men det blir på ett helt annat sätt med en tonåring.

    Men du ska se, att han kom mer att tacka dig när han blir äldre..

    Skönt att höra, att det gick bra igår, tänkte på dig må du tro.

    Tråkigt med din svärmor..

    Ha dé!/Kram

    2009-08-28 | 09:08:44
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: