Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

28 December..

Kategori: Allmänt

..är det idag och mågen i Gävle fyller år så till honom säger jag/vi GRATTIS på födelsedagen! Har även en svägerska på makens sida som fyller idag också.. Mågen och yngsta dottern var hit till Falun igår (ja, de var egentligen till Borlänge för att titta efter barnvagn) och vi passade på att ge honom de presenter vi hade och han fick bla. rabarbersnaps som vi vet att han gillar (det låter som om han vore en riktig suput, men det är nog tvärtom..) och så hade vi köpt ett labyrintspel, ja, ett sånt där med kula som man ska parera hit och dit... Lillprinsen fick ett i julklapp och mågen, han satt med det där spelet hur länge som helst och då tyckte vi, att han skulle få ett eget.. Vi har varit till Borlänge idag på förmiddagen maken och jag och hualigen vilket väglag det var, jättköer och snörök, men likt förbaskat så finns det de som prompt ska förbi, det är inte undra på, att det händer olyckor! Tyckte synd om långtradarchaufförerna, de hade det inte lätt, det stod tradare kors och tvärs lite här och var... Nu ska det visst sluta snöa och bli svinkallt istället, jag tror att jag föredrar snöandet framför kylan, gillar INTE när det blir Sibirisk kyla, är stel i mina leder i vanliga fall och blir ju inte bättre vid kyla... Sitter och väntar på att äldsta dottern ska ringa och tala om att de kommit hem nu mina älskade små kungligheter, de har ju varit hos fadern sedan julafton och mormor, hon lider av abstinens, längtar sååå efter dem! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • IKA säger:

    Tusen tack för gratulationerna! Jag ser ju att hon också har nära som fyller år idag. Returnerar gratulationerna omedelbart!



    Grattis till både måg och svägerska!



    Kram och välkommen tillbaka!

    2009-12-28 | 22:39:25
    Bloggadress: http://mellantidochrum.wordpress.com
  • Inga M säger:

    Det verkar vara ett populärt datum att fira födelsedag på. Vi firade äldste sonens här igår. Det var ju förr menlösa barns dag, vilket han fick höra under uppväxten. Fast menlösa betydde visst medellös = fattig.



    Ha en god fortsättning på helgerna!

    2009-12-29 | 08:57:12
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    IKA:

    Jadu, det finns en hel del jag känner som är födda just detta datum och jag tackar å måg och svägerskas vägnar!

    Ha dé!/Kram



    Inga:

    "Menlösa barns dag", det har väl alltid haft en sisådär" klang, fast det var ju som du skrev, de som var meddellösa dvs. fattiga, det var "deras" dag, fast nu kallas väl dagen för "värnlösa" har jag för mig..

    Ha dé!

    2009-12-30 | 16:29:40
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: