Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kalkonen...

Kategori: Allmänt

..står i ugnen... Ja, jag ska bjuda på kalkon idag och jag hoppas att den inte blir som i filmen "ett päron till farsa firar jul".. Har bjudit hit dottern och "mågan" för de har jobbat idag och så kommer även våra grannar Jim och Carina med hunden Sessan. Förresten så har Sessan julklappar som lilla prinsessan gjort åt henne, vår lilla prinsessa, hon älskar ju att "banka och slå" och klistra nere i källaren med "mågan" och vi har fått såååå fina alster som hon gjort och jag är övertygad om att på en utav "tavlorna" sitter det häftstift som jag trampade in i foten och som lilla prinsessan hade letat efter..! Hon har även gjort en skylt som det står "bästa morfar N******" (efternamnet) och så står det även hennes förnamn, det var så gulligt att jag nästan började gråta när jag såg den. "Mågan" hade skrivit på ett papper det prinsessan ville att det skulle stå och så har prinsessan skrivit av med blyerts först på en träskiva och sedan fyllt i med tusch.. Alltså, bättre betyg än så kan väl knappast en morfar få! Ja, lillprinsen hade också gjort skyltar med familjen N****** och han hade skrivit med skrivstil minsann! Ja, vi hade en jättebra julafton här i onsdags (firade ju dagen innan) och igår var vi till dottern på julfrukost, det var hur mysigt som helst, lugnt och skönt. Maken och jag åkte till Långshyttan på eftermiddagen och kyrkogården där vi tände ljus, det var väldigt rogivande och otroligt vackert med alla ljusen på gravarna och marschaller lite här och var. Det var ju ganska "humant" väder igår, 4-5 grader kallt och riktigt skönt faktiskt. I dag är det på nollstrecket och det innebär ju att det är svinhalt ute så det gäller att gå försiktigt! Önskar alla en god fortsättning på julen! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • storasyster säger:

    Tack lilla syster för att du tänder ljus på gravarna. jag kan tänka mig att det var vackert på "körrgår´n", den ligger ju fantastiskt vackert!

    Kram på er båda!

    2009-12-25 | 19:19:21
  • Ragnvi säger:

    Morning o God fortsättning! Nästan så att det trillar en tår på min kind också när jag läser hos dig....!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-12-26 | 09:03:53
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Storasyster:

    Ja, det var så vackert och visst ligger "körrgår´n" fint i "Långsta"..

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Ju äldre jag blir, desto "blödigare" blir jag och jag kan gråta för allting, men just detta, att lilla prinsessan hade lagt ner ett så stort arbete på skylten och att hon bara är 4,5 år, det gjorde mig ännu "blödigare"..

    Ha dé!/Kram



    2009-12-26 | 10:46:23
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: