Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Lucia på dagis...

Kategori: Allmänt

...är det idag och givetvis ska mormor vara där och titta.. Jodå, lilla prinsessan undrade igår om jag skulle komma och titta nu på morgonen och visst ska jag det! Vi satt ju och sjöng en dag i förra veckan hon och jag, vi övade på "reportoaren" kan man säga och jag frågade, om hon skulle sjunga med nu i år och det sa hon att hon skulle göra...jag menar, munnen har varit som ett smalt streck de andra gångerna... Gulliga är de i alla fall de små liven, tomtar, pepparkakor, stjärngossar, tärnor och alla små lucior! Lilla prinsessan var lite ledsen att inte morfar kunde vara med nu på morgonen, men han har redan åkt till Borlänge och jobbet (han skrapade rutorna på bilen (vår) innan han stack, det är väl kärlek det)!? Ute är det -3,5 grader och det ser ut som om man "pudrat" marken litegranna, det är alltså inte så man kan säga att det är snö, men det är lite ljusare i alla fall och det får man väl vara tacksam för.. Helgen har varit lugn, igår var vi till västerdalarna och hjälpte "mågan" att hämta ved och en massa gamla fönster hon köpt som hon ska göra växthus utav, hon har alltså att göra under vintern... Annars så har vi nog gjort "det minsta möjliga" maken och jag och det kan ju vara skönt det med.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • emmygoodwin säger:

    åh så mysigt :)

    2009-12-14 | 07:16:12
    Bloggadress: http://jonesochgiftet.blogg.se/
  • åsa säger:

    emmygoodwin:

    Ja, det var jättemysigt!

    Ha dé!

    2009-12-14 | 15:35:36
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa o tack för dina goa rader hos mig!

    Här har snöat rejält inatt! Ska ut o fota lite när det ljusnar...och övertala hunden att gå ut! Katten fick lite hjälp på traven i morse...hm!

    Lucia...såå många år sedan man fick se ett litet tåg!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-12-15 | 07:36:06
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Här har det snöat sen igår kväll och det är så fint ute nu.

    Luciatåget var jättefint och hon var såååå duktig i år min lilla prinsessa!

    Ha dé!/Kram

    2009-12-15 | 09:11:57
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: