Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Som ett julkort...

Kategori: Allmänt

..så vackert är det ute idag... Solen skiner på snön som kommit och det är en 4-5 grader kallt och man kan inte säga annat än att det är vackert! Det har väl kommit ungefär 2 dm snö och det är tillräckligt tycker jag, det räcker till att både åka skidor och pulka på... Det blev ändrade planer igår och jag behövde inte hämta mina små kungligheter, men jag var upp till dem och fikade på eftermiddagen i alla fall och lilla prinsessan, hon satt bredvid mig och så vände hon sig till mig och sa, bara sisådär, vet du mormor?.. Du är världens bästa mormor! Det, det var en kärleksförklaring det! Gissa, om jag blev glad och rörd, att mormors lilla prinsessa tycker så! Lillprinsen som satt mittemot mig, han höll med sin lillasyster så jag ligger nog ganska bra till där också... Det är allså "human" temperatur ute idag och det gäller att passa på att njuta för redan i morgon ska det ju bli avsevärt mycket kallare och det gillar inte jag! Men, man kan ju inte få allt här i världen, man får väl vara tacksam över att det kommit lite snö så att det blir ljusare och att det blir lite "julkänla".. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Páscal UF säger:

    Hej, vi är ett UF-företag från Linköping som tillverkar och säljer armband!

    Nu har vi lagt upp en hel del nya armband på vår blogg så tveka inte på att besöka oss! Psst.. alla armband kostar 60:- med inräknad frakt och emballage! Mvh Páscal UF.

    2009-12-16 | 12:34:01
    Bloggadress: http://pascaluf.blogg.se/

Kommentera inlägget här: