Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Är det jag som är konstig...

Kategori: Allmänt

...eller..? Ja, jag börjar ju fundera om jag har konstiga åsikter när jag sitter och retar upp mig på vissa saker.. Som tex. nu här på morgonen, då grannens pojke som för övrigt fyller sju år i mars kommer ut och ställer sig och kissar...ja, han hade pyjamas på sig och förstås stövlar.. Han går alltså ut i kylan, det är sex grader kallt, drar ner pyjamasbyxorna och så kissar han.. Visserligen så hade vi kiss på vår gård när vår kära byracka fanns, men jag tycker ju att det är skillnad på kiss och kiss.. Det jag inte kan förstå, är varför föräldrarna inte säger åt pojken, de har ju två toaletter och jag tycker att han blivit lite väl stor för att gå ut och kissa (vänd mot vårat hus och fönster), jag måste ju säga att, blyg är han då inte! Nu kanske inte det här är något att reta upp sig på, men det händer var och varannan dag, oftast ställer han sig och kissar innan han går in efter det att de kommit hem från skola/fritids och föräldrarna säger ingenting! Ja, ja.... Annars då? Jag är glad, att det var Team Hanna som vann körslaget igår, ringde faktiskt och röstade och jag tycker att de var absolut bäst. Det som var allra bäst, det var att först lyssnade jag på "Gabriellas sång" med Team Hanna och efter det blev det reklampaus och då slog jag över till ettan och "så som i himmelen" och just då sjöng de samma sång så jag bara njöt.. Hoppsan...tittade just ut..nu var pojken kissnödig igen, fast nu har han klätt på sig... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vad man retar sig på är ju lite olika vad man står ut med el får utstå,men det e klart att du retar dig på pojkens kiss för man undrar ju varför det sker dagligen och flera ggr oxå!? Konstigt!

    Sen om man får utstå andra saker från samma familj ideligen ;) så går man ju it taket för minsta lilla...ibland e tålamodströskeln hög ibland låg..



    Varför retar jag mig på våra grannar kan man undra dom har ju bara fest ca 2 ggr i veckan året runt ;)

    Fest e ju trevligt! eller hur men 2 ggr i veckan minst! året runt och man blir störd då kan det bli lite to much...ja jag förstår vad du menar...pojken borde pinka inne.

    Och mina grannar borde festa mindre...hua snart epoolsäsongen här bäva! :-o



    /Kram från garbo on the job

    2009-02-01 | 11:41:39
  • åsa säger:

    Garbo:

    Men, visst är det väl konstigt att pojken kissar ute på vintern...på sommaren är det ju en helt annan sak då de är ute och leker hela tiden, då kan man ju kissa i buskarna, det tycker tillochmed jag..

    Det där med festande grannar och pool...hualigen!

    Ha dé!/Kram

    2009-02-01 | 12:26:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Nä det där låter inte riktigt okej i mina öron. Kan ju bli en ovana som han inte slutar med och som gör att han senare kan komma att få ett oförtjänt dåligt rykte. Det borde föräldrarna verkligen se till att stävja. Helt knäppt tycker jag, och skulle nog reagera som du!

    Vi kanske får stämma träff på Kupolen du o jag, hihi!

    Kramen

    2009-02-01 | 13:45:05
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Ja, om han inte slutar i tid så kommer han väl att åka dit för "förargelseväckande beteende" när han blir äldre.

    Vem vet...vi kanske ses på Kupolen till slut...

    Ha dé!/Kram

    2009-02-01 | 19:31:56
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Sicken prick! Men föräldrarna då...Inte skulle min unge få göra så mitt i vintern! Och inte mot grannarna!

    Ja jisses vad bra båda körerna var igår! Men Hannas var bara sååå bra!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-02-01 | 20:16:23
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • TT säger:

    Vilket udda beteende, och det mest udda av allt är att inte föräldrarna säger till.

    Eller vet dom inte att han använder gården som toalett?

    Inte skulle jag tolerera att min son gjort så när han var liten.

    En gång kissade han ner på grannens balkong, rakt på deras rena vikta tvätt!

    Gissa om jag var generad men han var bara två-tre år gammal så dom skrattade gott och avböjde mitt erbjudande om att tvätta om allt åt dem. :D

    Kramar!

    2009-02-01 | 20:18:08
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Maria säger:

    Nä, kära kusse, du är inte konstig! I sånt fall är jag lika konstig för jag har då retat upp mej så oerhört på ett par smågrabbar som gjort det till en liten sport att kissa i brunnen vid utomhusnergången till källaren i vårt hyreshus. Då med en heeel del stänk bredvid naturligtvis eftersom det är svårt att sikta rätt! Ungefär samma ålder på dessa när de höll på som din granngrabb och i alla årstider. Dessa killar växte tack och lov ifrån detta (eller om föräldrarna till slut reagerade) men det kom tyvärr en ny familj till huset som hade en liten kille som tog efter de större killarna och honom är det svårt att få att förstå att han inte kan göra så trots att han nu är i sexårsåldern. Så nu pinkar han i trappuppgångar, i källaren om han lyckas komma in mm. Luktar inte hallonbåtar precis! Blir förbannad på att hyresvärden inte kommer nånvart med såna hyresgäster. Skyller på att de inte kan språket. Men ungen pratar perfekt svenska... Jag skiter fullkomligt i varifrån folk kommer bara de sköter sej! Lite sunt förnuft! Och som sagt, när de är så gamla så gör man bara inte så! Och definitivt inte på vintern! Kram!

    2009-02-01 | 23:09:17
  • Maria säger:

    Glömde... Visst var det bra att Hannas gäng vann Körslaget! Härlig tjej! Kramen igen! ;)

    2009-02-01 | 23:11:09
  • åsa säger:

    Svarar alla:

    Förstår att glädjen är stor i Bollnäs nu och det var en rättvis seger för Team Hanna var absolut bäst!

    "Kisspojken"...föräldrarna är fullt medvetna om vad han håller på med och jag har väl sagt nå´n gång att jag tyckt det varit konstigt att han kissar ute jämt, men de bara skrattar, de tycker väl att det är "charmigt"..

    På sommaren är det en helt annan sak, för då kan han ställa sig i/bakom en buske, då blir det inte lika synligt, för jag personligen tycker inte det är "charmigt" med en sjuåring (snart) som visar allt han har..

    Har bestämt mig för att nästa gång säga till pojken att jag tycker att han ska gå in och göra sina behov på toaletten, jag skiter i om föräldrarna blir sura för det har hänt att vi haft främmande som undrat vad sjutton pojken hållit på med...

    Ha dé!/Kram

    2009-02-02 | 09:15:38
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • purplerain säger:

    Hade oxå en "kissande" grann kille. Det är längesen nu, men jag blev påmind när jag läste det här.Jag sa till, men han lyssnade inte.

    2009-02-07 | 13:05:14
    Bloggadress: http://www.purplerain.devote.se

Kommentera inlägget här: