Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Att säga...

Kategori: Allmänt

...håll käften till någon, det är väl bland det mest oförskämda man kan göra tycker jag.. Just håll käften sa Tony Irving till David Helenius i direktsändning igår kväll och jag trodde inte mina öron! Så pass svenska kan Tony Irving att han vet att just det uttrycket använder man inte, i alla fall inte om man har ett bra ordförråd. Det är ett uttryck som faktiskt varit förbjudet att använda här hemma hos oss, när flickorna var yngre var det ju ett vanligt uttryck bland kompisarna, men se...hemma fick de inte använda det utan vi sa...vila munnen lite... Förresten så tycker jag att Tony Irving har blivit "för mycket", han ska hela tiden få med i allting att han är homosexuell..ja, det vi och det får han väl vara för mig, inte bryr jag mig om det, men det ska hela tiden anspelas på hans homosexualitet och det blir löjligt i längden.... Alla vet väl att jag inte har något emot homosexuella, tvärtom! Men... Förresten så tycker jag att det var rätt par som åkte ut, Linda såg hela tiden ut som om hon sög på en citron..... I kväll ska jag titta på sista avsnittet av "Stjärnorna på slottet", det är ju Kjerstin Dellerts dag och det ska bli intressant att se, vad hon hittar på. Hoppas all får en skön lördagkväll! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Mina barn har heller inte använt det uttrycket hemma, aldrig någonsin!

    Jag hörde aldrig när Tony sa det, men visst sa han nåt oförskämt förra säsongen också till David om jag inte minns fel... kanske börjar bli lite divig.

    Ha en bra lördagkväll med slotts-divorna! kramar

    2009-01-17 | 19:16:24
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Ja, nog börjar han ha lite divatendenser, men för den skull behöver man ju inte vara oförskämd tycker jag.

    Det började väl med att han och David "gnabbades" lite varje program, men nu har det eskalerat väldigt och inte stannat vid "gnabb" utan riktiga påhopp..

    Ha dé!/Kram

    2009-01-17 | 19:45:13
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Hej Åsa! Jo, jag tyckte också jag hörde nåt som ramlade ur munnen.....

    Tack för dina rara ord hos mig! Värmer mer än du kan ana....tar en dag i sänder och hoppas på det bästa!

    Om jag inte hinner på dig igen så får jag önska dig en trevlig resa!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-01-17 | 21:57:02
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Jag tänker på dig, det hoppas jag att du "känner" och ja, jag får absolut en trevlig resa, maken har fullt sjå att tänka ut vad vi ska hitta på..

    Ha dé!/Kram

    2009-01-18 | 08:58:22
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Det blev ju verkligen en trevlig kväll med Stjärnorna. Synd att serien är slut nu. Det hade varit roligt att få se nya stjärnor på plats. Himla roligt TV-program men synd att det kolliderar med körslaget som också var kul när vi såg det sista av det.

    2009-01-18 | 12:43:21
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej! Visst var det okej att Linda åkte ut. De är fler som inte är så duktiga, men de tillför nog lite mer i sammannhaget än Linda citron..

    Kitty har jag definitivt fått nog av, hon bjäbbar ju emot hela tiden, jag vet, det är väl hennes image, men jobbigt som sjutton.

    Följer inga stjärnor på slottet, kanske lika bra, så mycket rabalder som det varit, ler

    Kram

    2009-01-18 | 16:34:24
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Inga:

    Ja, jag har ju tittat på stjärnorna och bara sett slutet på körslaget, det är ju typiskt att det alltid ska "krocka" alla bra program.

    Ha dé!



    Paula:

    Ja, det är nog ett plus om man åtminstone såg ut som om man tyckte det var roligt att få vara på dansgolvet, men hon har väl aldrig sett speciellt glad ut Lina..

    Ha dé!/Kram

    2009-01-18 | 17:18:02
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: