Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Australia...

Kategori: Allmänt

...var en film som enligt min smak innehöll precis allting! Den var nästan tre timmar lång, men det märktes inte, fick inte ens "träsmak" i baken. (Kan ju bero på fettlagret också..) Ja, den var jättebra och jag kan verkligen rekommendera den, bara det att den utspelar sig i ett land som alltid legat mig varmt om hjärtat, bara det är ju ett stort plus och det är så vackra bilder och så storslaget att jag bara satt och njöt. Tänk, nu har jag varit på bio två gånger inom loppet av tre månader och innan dess var det minst femton år sedan jag var på en biograf.. Jahaja...idag är det onsdag och elva minusgrader ute, det mildare vädret varade bara en dag och jag som tyckte det var riktigt skönt ute igår då det bara var tre grader kallt. Vid lunchtid kommer de små kungligheterna hit till mig, de ska vara här tills modern slutar vid fyratiden och då ska vi ha gjort middag tillsammans de små och jag som vi ska bjuda på och det är beställt "Åsa´s kyckling" utav dottern så då blir det väl det.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Kul att filmen var bra,vi pratade oxå här hemma om den men sen så jobbade jag så det blev inget av...men kanske det blir på dvd senare...

    Vi ser mycket dvd här hemma,skönt att kunna ligga i soffan och ha nära till köket ;)



    Ha en härlig eftermiddag m dina små kungligheter/Kram

    2009-01-07 | 10:03:31
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Kul att du gillade filmen! Sist jag var på bio var nog på "Grabben i graven bredvid"...hm, är några år sedan alltså! Men vem vet...!

    Idag bjöd jag sambon på stuvade makaroner med PRINSESSKORVAR! Som dina barnbarn säger....

    Och vad innehåller Åsas Kyckling?!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-01-07 | 18:37:18
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Garbo:

    Jag är ju också en "sån där" som gärna ser film hemma, men jag lovar...det var mäktigt att se just den här filmen på bio.

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Ja, visst smakar väl "prinsesskorv" godare...

    Åsa´s kyckling...jadu..

    Jag delar kycklingen och kryddar med allt som finns!

    Ja, jag kan inte ge dig nå´t recept, för det finns inget utan jag gör på "en höft", precis som jag gör med all matlagning..

    Ha dé!/Kram

    2009-01-07 | 19:06:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • skogsfrun på dal säger:

    Missade filmen som jag tänkt se! hoppas det kommer en repris.

    2009-01-08 | 11:18:36
    Bloggadress: http://barasaras.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här: