Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Utanför dörren...

Kategori: Allmänt

...har jag inte satt min fot idag... Jag har inte ens "satt på mig ansikte"..dvs. ingen mascara utan idag har jag varit helt á naturell om man så säger. Jag har plockat ner julgranarna för nu har jag tröttnat på just dem, men adventsljusstakarna får stå framme till den tjugondedag Knut, då åker allting undan! Tänk..en tavla som vi har på lillprinsen när han inte var året ens och han äter mormors potatismos med hela huvudet, den ramlade ner med buller och brak idag och jag var tvungen att ringa till dottern och höra så det inte hänt någonting med barnen...De är i västerdalarna över dagen och idkar friluftsliv med bla. snöscooteråkning och korvgrillning och vad som helst kan ju hända... Jag riktigt hörde, hur hon log när jag förklarade varför jag ringde, men hon vet ju som tur är hur jag fungerar... Nu lovade hon att de skulle ringa när de åkte från väterdalarna och hon skulle ringa när de kom hem också, jag är inte alls en hönsmamma! Idag har det varit ett fint vinterväder här hos oss, fem minusgrader och lätt snöfall, det är ju synd att varken maken eller jag åker skidor utan det har vi sett på tv istället.. Kvällen kommer att bjuda på tv-tittande...stjärnorna på slottet kommer vi att se, intressant att få se hur barnsligt Jonas Gardell beter sig...han är nog inte rolig att umgås tight med tror jag. Har inget emot honom som artist, då är han bra, men så fort han ska bete sig "vuxet" så skiter det sig, det är ju egentligen synd om honom (kraken). Nej, nu ska jag (försöka) vara lite social med maken, kanske säga att det är synd om honom..han är ju fortfarande förkyld och han tycker nog ganska synd om sig själv... Hoppas att alla får en fortsatt trevlig lördag och att ni alla är rädda om er! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Kerstin säger:

    Känner med Din make, har oxå drabbats av "förkylning"

    Tog en spruta i höstas men den hjälper inte för detta tydligen. Trevligt Du skriver i Din blogg,har just hittat den fortsätter att läsa!

    Du, det gick ganska bra i "Stjärnorna..." Jonas hade ju ett spel men det verkade att reda upp sig?!

    Ha det gott.

    2009-01-04 | 10:35:25
    Bloggadress: http://kailiyinyang.blogg.se/
  • TT säger:

    Jag hade gjort exakt samma sak som dej angående tavlan ska jag säga!!



    Här är 15 minus och jag måste ju ut en sväng men det blir ingen långprommis idag inte... brrrr.

    Ha en lugn och fin söndag! Kramar

    2009-01-04 | 11:18:37
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • åsa säger:

    Kerstin:

    Kul att du hittat till min blogg, du är så välkommen så!

    Ha dé!



    TT:

    Skönt, att det är nå´n som förstår mig...

    -15...är det värmebölja eller...?

    Här har vi -20!

    Alltså 15 grader för kallt enligt min mening..

    Ha dé!/Kram

    2009-01-04 | 12:37:18
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: