Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Meningsskiljaktigheter...

Kategori: Allmänt

..kan man ju ha... OCH det har vi haft idag min make och jag och jag kan bli såååå f-bannad! Lite svårt är det, när vi sitter så långt ifrån varandra och pratar i telefon, men va sjutton, hur ska det annars gå till? Jag menar, han jobbar borta och är hemifrån säkert 75% utav tiden så om det ska bli meningsskiljaktigheter (vilket långt ord) så är det väl mest troligt att det blir då han inte är hemma..eller..? Nu var det egentligen en skitsak som vi "hakade" upp oss på och jag tyckte, att det var lika bra att vi slutade samtalet för att inte bli osams... Sagt och gjort, vi la på och efter ett tag så ringde maken upp och då var allt som vanligt igen.. Det kan vara lite svårt ibland att funka som "vanligt" folk, vi får ju sköta det mesta på "distans" så att säga... Huvudsaken, det är ju att vi vet var vi har varandra och att vi aldrig lägger på luren och är osams, för tänk, om det skulle hända något.. Det finns så mycket elände runt omkring en hela tiden så det finns inte utrymme att vara sur och grinig.. Ute är det kallt, det har regnat till och från mest hela dagen, det var bara i morse som det var fint väder så nationaldagsfirande, det blir det inget av.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ida säger:

    Hej!

    Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



    På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

    Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

    Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

    2009-06-06 | 19:45:12
    Bloggadress: http://idabom.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Ja sånt där känner man ju till ;)

    Sitter faktiskt just nu vid datorn och hade nått viktigt att säga maken ang placeringen men han har inte tid då han sitter o kollar på sitcom repriser och det gör mig galen!!!

    Bara svälja o vänta....



    Som tur e blir vi oxå sams ganska fort :)



    Fortfarande kyligt men ändock några gr uppåt på termometern och på tisdag ska det tydligen klarna upp igen :)



    /Kram på dig

    2009-06-07 | 10:05:07
  • Ragnvi säger:

    Tjenixen! Måste säga att jag beundrar dig Åsa! Jag skulle bli så galen så jag slängde nog telefonen åt fanders! Min sambo kan verkligen reta gallfeber på mig! Tacksamt offer kanske?!

    Hi, hi...sicket kafferep ni hade! Lät väldans mysigt!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-06-07 | 11:48:16
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Garbo:

    Det finns de, som tror, att vi aldrig blir oense enbart för att maken jobbar borta, men vi är ju som folk i allmänhet för det..(jag kan nog vara en riktig surkärring..)

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Min make, han är faktiskt jättesnäll, det är nog jag som har ett förbaskat temperament, men visst kan han reta gallfeber på mig emellanåt..

    Huvudsaken, att man blir sams och inte går och surar på varsitt håll (han i England och jag i Falun..)

    Ha dé!/Kram

    2009-06-07 | 17:03:49
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: