Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Hemma...

Kategori: Allmänt

..igen! Ja, nu är jag hemma i tre dagar för på torsdag åker jag tillbaka till England... Jag ljuger om jag säger att jag ser fram emot att flyga dit ensam, det är mycket roligare att ha sällskap. Vi har haft det jättebra och maken tyckte att det blev så tyst och tråkigt så fort vi hade åkt. De små kungligheterna har uppfört sig exemplariskt hela tiden och de har lärt sig lite engelska och så har de räknat bussar (dubbeldäckare)... Maken, kungligheterna och jag var till ett zoo i Colchester på torsdagen som ligger ca. tio mil från London och där var vi hela dagen så att de andra vuxna fick tid för sig själva och kunde utforska London litegranna. Vi var även till Camden Town och där finns det ju hur mycket som helst att titta på.. Ja, vi gjorde en hel del och det mesta tillsammans så nu har vi konstaterat, att det inte är några problem för oss att ev. semestra tillsammans allihop.. Vi har ju haft tankar på att hyra ett hus någonstans i Europa någon vecka, men det gäller ju att kunna samsas och som sagt var, det kan vi säkert. Har varit till de små kungligheterna nu på dagen en sväng för de har varit lediga och de tyckte att det var roligt i England, men det var roligt att komma hem också, för visst hade de saknat sina saker, speciellt lilla prinsessan som är en riktig dockmamma. I England (där vi var) så var det ett riktigt vårväder igår, vi var ute i hotellträdgården med bara kortärmat på oss och tittade på alla blommor och på kvällen när vi kom hem till Falun så var det några grader kallt och massor med snö! Nu ska det visst bli varmare här också och det är ju skönt, är sååå trött på vinter! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Välkommen hem! Vad kul att det blev en så lyckad tripp! Kram!

    2009-03-30 | 22:39:41
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Som sagt; välkommen hem igen! Och lycka till på torsdag! Väldans vad du flyger o far nu! Hi, hi!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-03-31 | 07:08:32
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Tack ska du ha!

    Ja, vi hade det så bra så och det är tråkigt, att jag inte får sällskap tillbaka.

    Ha dé!/Kram

    2009-03-31 | 07:08:47
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Om du visste, hur gärna jag ville att maken kom hem istället, det är krångligt att flyga när man är handikappad...

    Ha dé!/Kram

    2009-03-31 | 08:18:05
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Lena säger:

    Säger som de andra, VÄLKOMMEN hem! Det låter underbart att få en försmak på våren, här är det ju lite klent med den varan...... Ska man sitta i solen får man allt placera sig i en stol INNE och låta sig belysas av solen genom rutan - ute är det för kallt och blåsigt!

    Avis blir jag, åka igen! Känna på värmen igen....

    /Lena

    2009-03-31 | 08:48:36
    Bloggadress: http://mommasblogg.blogspot.com
  • åsa säger:

    Lena:

    Jadu..i England är det faktiskt vår, men den är nog på G här också tror jag för idag är det varmgrader!

    Ha dé!/Kram

    2009-03-31 | 15:47:21
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: