Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kan det vara....

Kategori: Allmänt

...våren..? Ja, som gör sitt intåg... Solen skiner för fullt, det är inte lika varmt som igår, men det finns hopp om livet i alla fall! Det droppar från alla tak och det är en sörja på vägen som gör att man blir dyblöt om fötterna om man inte har gummistövlar, det måste ju vara vår på gång... Kan inte förstå, varför jag inte kan sova på nätterna, jag blir så förbaskad, vareviga natt vid tre- fyratiden så vaknar jag, sen är det stört omöjligt att sova och jag ligger vaken i ett par timmar och har jag "tur" så somnar jag och kan sova någon timme till, men det gör att toleransnivån kan bli lite låg ibland... I natt var jag oense med tamejsjutton allting, ont hade jag och kudden var det fel på och täcket fick jag inte till hur jag än grejade... Ja, ja, sova hinner man väl med... I dag ska jag hämta lillprinsen vid tolv och sedan ska lilla prinsessan hämtas FÖRE mellis! Jag har gjort så, att hon får välja när jag ska hämta henne och jag förstår ju, att det är viktigt för henne att hon också får vara med och bestämma och hon vill hellre äta mellis med mormor och storebror och för min del så spelar ett par timmar ingen roll, det är alltid lika roligt och intressant att sitta med de små kungligheterna och diskutera hur deras dagar har varit. Nu ska jag åka och handla lite saker till mellanmålet.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Javisst e det våååår! =)

    Jag går mina hundrundor o njuter,jag går ju med 2 hundar i taget så jag får röra mig dubbelt o det gör gott i kropp o själ.

    Grannarna ler o inspekterar sina rabatter,man stannar småpratar o lixom hela världen lyser upp från idag känns det som,det är några snöhögar kvar men oxå barmark o det bästa är att det har torkat upp på vissa platser så gruset dammar så där som det bara kan på våren.



    Ja visst e hon gullig vår lille bu :)



    Ha det så skönt med dina kungligheter/Kram

    2009-03-18 | 11:46:38
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • åsa säger:

    Garbo:

    Här finns det inte tillstymmelse till barmark, det tar nog en lång tid innan all snö försvinner.

    Ja, hon var för härlig din lilla Bu..

    Ha dé!/Kram

    2009-03-19 | 10:27:16
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: