Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Chili con carne...

Kategori: Allmänt

...har lillprinsen en önskan om att bli serverad idag efter skolan... Gissa, vad jag har gjort nu på förmiddagen..jo, chili con carne förstås! Ska hämta prinsen efter tolv och då ska vi äta tillsammans, visserligen så har han nyligen ätit lunch, men just nu växer han så det knakar och jag tycker, att han är hungrig jämt.. Tror, att jag hämtar lilla prinsessan före mellis, hon ska inte behöva vara på dagis hela dagen, det kan ju bli orättvist eftersom prinsen "slipper" fritids... Ska vara barnvakt i kväll ett par timmar för dottern och "mågan" ska ha friskvård med jobbet, det är ju bäst om de slipper ha barnen med sig och de små kungligheterna brukar ligga till sängs vid sjutiden på vardagkvällarna. Ute är det soligt, men det ska visst bli regn framåt eftermiddagen, då blir lillprinsen glad, för då är det ju "skitväder"... (Ja, då kan han kanske få se på film...) Hela dagen igår var det fel på internet här hos mig och jag kan inte förstå, varför man blir såååå frustrerad, det fanns ju hur mycket annat som helst att göra... Förresten...hualigen så kallt det är på morgonen, det var bara två plusgrader här hos mig och jag är jättenoga med att plocka in mina amplar med petunior varje kväll, hade jag inte gjort det så hade de frusit för länge sedan.. Nu ska jag gå ut och plocka lite rabarber för idag ska jag göra rabarberchutney, har köpt hem alla ingredienser så nu så... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hihi, jag brukar också undra varför jag blir så bitsk när nätet inte funkar, egentligen är det inte hela världen, man har hur mycket annat som helst att pyssla med. Däremot, när man vet att nu åker vi bort, eller nu flyttar vi, då kan man gladeligen klara sig i veckor utan att få abstinens!

    Ja inte är det mycket till värme, den fina påsken börjar verka som ett hån...jag begär ju inga orimligheter, bara sisådär 15 grader i skuggan så är jag nöjd!

    Kramen

    2009-05-12 | 11:10:50
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Ja, kan du förstå, varför man blir så f-bannad när det inte funkar..

    Kylan ja, man kan ju trösta sig med att det fortfarande är myggfritt...

    Ha dé!/Kram

    2009-05-12 | 11:21:00
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Trodde det skulle regna ja, kom några droppar på vovvepromenaden men nu skiner solen igen,lite kylslaget e det allt.

    Fick precis ett samtal från maken ang jobbet,han jobbar halvtid i en skola den andra halvan i skolköket och fick idag besked om ev uppsägning från köket från aug så nu har han bara halvtid ojoj vilka bekymmer...ont i magen bara förnamnet :(

    Måste samla tankarna känner jag och få veta mera ikväll när han är hemma.

    Aldrig kan man få slappna utav!



    /Kram o ha det fint m lillprinsen

    2009-05-12 | 13:10:05
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Ingrid säger:

    Lill prinsen har bra smak chili con carne som är så gott.

    Kram Ingrid

    2009-05-12 | 20:41:28
    Bloggadress: http://ingridspotpurri.blogg.se/
  • åsa säger:

    Garbo:

    Så tråkigt för er, men du ska se att allt ordnar sig till det bästa.

    Ha dé!/Kram



    Ingrid:

    Förutom stuvade makaroner så är chili con carne favoriten och jag fick mycket beröm må du tro.

    Ha dé!/Kram

    2009-05-12 | 21:31:37
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: