Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Avesta...

Kategori: Allmänt

...har vi varit till idag maken och jag och vi åt lunch på en restaurang som heter "Älvan" och det stället får fyra**** i tant raffas "guide Micheline", sällan har jag varit på ett så bra lunchställe! Det var buffet och de hade fem olika rätter att välja på och ett salladsbord som var otroligt! Bordsvatten, smör, bröd, kaffe, kaka och frukt om man så ville till ett pris av 75:-, det var inte dyrt! Jag gillar sådana ställen där det finns personal som kommer och dukar av och frågar, om maten smakade bra och är allmänt trevliga. Att vi hamnade i Avesta berodde på, att maken tyckte att det var ett så tråkigt väder att han ville ut och åka en sväng och "tok gör som tok säger".. Det har verkligen varit tråkigt väder, regn och dimma, men det är ju varmt i alla fall... Var ute och gick en sväng när vi kom hem och det var faktiskt uppehåll just då, men nu så står regnet "som spön i backen" igen... Just nu sitter maken och tittar på en film, jag är inte så intresserad, jag ska titta på "Ullared" i kväll och så ska jag nog se dokumentären "Mamma till en mördare" på fyran efter det. Tänk, vilka konsekvenser det blir för en hel familj om det är någon utav dem som begår ett grövre brott, jag tycker fruktansvärt synd om de anhöriga, hur det än är så är det ju en familjemedlem, även fast denne gjort något/någon illa. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Ska genast tipsa maken om stället, han är ofta i Avesta på jobb! Men, det är väl som med alla andra ställen, dom slutar servera lunchen för tidigt! Min gubbe äter nämligen bara en gång om dagen, då gärna efter klockan två så han står sig hela kvällen, o då brukar dom flesta ha stängt lunchen. När vi drev matställe då hade vi Dagens hela dagen! Det var uppskattat må du tro!

    Det låter lite kul när maken din kommer med goda råd om hur man sköter hemmet...hihi, förstår att du går i taket ibland!

    Kramen

    P.S Jag bandade programmet Mamma till en mördare för jag hade redan fått min dagliga dos av tevetittande. Kanske ser vi den i helgen.



    2009-11-17 | 22:33:28
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Ja, det är konstigt, att de flesta slutar servera dagens efter 14, det måste ju finnas massor av människor som skulle vilja äta senare än så..

    Det där med "goda råd"...jag såg helst att han höll dem för sig själv!

    Ha dé!/Kram

    2009-11-18 | 10:27:08
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: