Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Inser mina begränsningar...

Kategori: Allmänt

..gör jag... Alltså...det är 1:a advent i helgen och jag har börjat "jula" till det och håller på att byta gardiner i köket.. Maken gnällde ju över att jag tvättade fönster när det "regnade" som han sa och det bara duggade pyttelite och jag är ju tacksam att fönsterna blev tvättade då, så jag slapp göra det idag, det är ju bara att torka av insidan litegranna. Nu har jag tagit en liten paus, för jag har så ont att jag snart går ut i trädgården och stämmer upp i ett riktigt "Ronjaskrik" fast inte utav glädje! Jag kunde ju ha väntat tills maken kommer hem, men jag är ju av "födsel och ohejdad vana" vääääldigt envis och jag föredrar att göra det själv, det som jag kan.. Maken landar seeeent ikväll och få se, om han kommer till Falun i natt eller om han kommer i morgon... Pratade med honom nyss och han skulle ta och äta lite grekisk sallad till lunch, inte är jag avundsjuk inte... Ute är det faktiskt uppehållsväder och solen har gjort tappra försök att ta sig genom molnen, det är många varmgrader och man skulle kunna tro, att det är vår ute i stället för advent.. Nej, nu ska jag fortsätta med "julningen".. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • SoP säger:

    Jag tror jag skulle kunna fixa ett rejält Ronja-Ont-skrik idag med. Tittade upp i köksfönstret innan, när jag rullade upp jalusin, mot krokarna jag brukar hänga stjärnorna i o tänkte-hur f´n ska jag klara det där Nu?

    2009-11-26 | 13:47:08
    Bloggadress: http://sisterofpain.blogg.se/
  • Selma säger:

    Minsann vore det inte så mörkt skulle man tro att det var vår.

    2009-11-26 | 13:51:19
    Bloggadress: http://frunatmaken.wordpress.com
  • åsa säger:

    SoP:

    Vi är nog lite lika du och jag...

    Ha dé!



    Selma:

    Ja, det liknar ju inte vinter i alla fall och visst räknas det väl till vinter i slutet av november..?!

    Ha dé!

    2009-11-26 | 17:32:52
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: