Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Känd kan man visst bli....

Kategori: Allmänt

...på än det ena än det andra.. Jackie Ferm, dotter till Lars Ferm (Svartenbrandt), hon har ju blivit känd genom att ha haft sex i Paradise Hotel efter bara några timmar och för att hon har den far hon har... Inget att skryta med enligt mig, en man som levt större delen av sitt liv bakom lås och bom och de gånger han varit frigiven har han alltid schabblat till det... Visst ser hans dotter bra ut, hon är ju söt flickan, men jag retar mig liiiite på, att det hela tiden ska framställas att hon är dotter till Lars Ferm! Eller, det jag retar mig på, det är att det tydligen finns ett nyhetsintresse i det. Ja, ja, det är säkert jag som är en gammal kärring, som inte förstår mig på sån´t "där".. Fredag är det idag och det blir säkert Doobidoo och Skavlan för oss här ikväll, men först ska jag ta med maken ut på en promenad, det är ju uppehållsväder och +10 grader ute! Ska sätta på oss en massa reflexer och sen så... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Det här med kändisskap för dess egen skull förstår jag inte riktigt, men jag kan samtidigt fatta att det är en konst i sig att bli känd, alltså på något sätt en egen genre. Men jag kan ju inte förstå varför vi går på det där hela tiden.

    2009-11-21 | 11:50:46
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Det är ju det, att vi går på det om och om igen, som retar mig..

    Ha dé!

    2009-11-22 | 10:13:09
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: