Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Man kan ju undra...

Kategori: Allmänt

...igen, varför "hon den där" Josefina sökt till "Bonde söker fru"! Jamen...hon ular och grinar när slaktbilen kommer för att hämta djuren till slakt, men, hon såg ju framför sig hur de fick det bättre "på gröna ängar som tjuren Ferdinand"..!? Satt för mig själv och tittade på programmet igår och sa, högt för mig själv att...jamen ge dig människa! Det var likadant när "Farmen" gick på tv, det var ett fasligt ulande och grinande när det skulle slaktas och man kan ju undra, var de köttätande människorna tror, att köttet i affären kommer ifrån... Tittade också på "Morden" och skrattade när Göran Rangestam sa till hon som spelade Nina (kommer inte ihåg vad hon heter, men jag gillar henne skarpt)...vad har du kammat håret med? En handgranat!? Ja, på den nivån ligger min humor... I kväll ska jag titta på 3:an klockan 22.00, "Generation fett", om den Amerikanska homosubkulturen "chubs & chasers".. Nej, nu ska jag skjutsa ner dottern och "mågan" på stan, de ska ut och äta i kväll och jag hoppas ju att de går en pubrunda när de för en gångs skull är ut en sväng.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Jag såg en bild från den här homosubkulturen och fnissade lite, fast det ska man nog inte göra. vore roligt att få en recension här av programmet, jag såg det inte.

    2009-11-27 | 17:12:58
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej! Jag är ganska blödig av mig när det gäller djur, men jag håller fullkomligt med dig, va larvig hon är! När vi drev värdshus skaffade vi oss en del djur, bl.a grisar, får, getter och kaniner. Grisarna slaktades för att ha på julbordet, vi tyckte det var helt okej, dom hade haft ett utmärkt liv och fått äta sig mätta på krogrester hela sina liv!

    Nu ska vi bänka oss vid Idol och se vem av de duktiga fyra som åker idag...

    Kramen och trevlig helg!

    2009-11-27 | 19:55:00
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: