Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Bus eller godis"...

Kategori: Allmänt

..sa de som kom in genom dörren igår kväll! Ja, det var de små kungligheterna som kom utklädda, prinsen till "yxmannen" och prinsessan, ja...hon hade en klänning med spindelnät och annat ruskigt och de var så fina och läskiga så! Sicken tur, att morfar hade köpt godis när han flög hem från England så att det fanns... Yngsta dottern är här, hon kom igår kväll för hon ska låna storasysters resväska inför resan till Dominicanska republiken i nästa vecka och jag (vi) har fått klappa på hennes fiiiina lilla mage, det är otroligt va fort den växer! I dag ska maken skifta till vinterdäck, det är nog på tiden för det ska visst komma nederbörd framöver, kanske redan i början på veckan. Dragit el har han gjort maken, vi har aldrig haft någon kontakt i taket i vardagsrummet (för lampa), men nu har vi köpt en "Bergmanskrona" som vår granne Jim har gjort och då så måste det ju dras el och det har alltså maken fått göra och nu sitter "kronan" där och det blev helt perfekt!! (..Som "kronan på verket"...) Känns konstigt att ha maken hemma och inte behöva känna den där "stressen" som man alltid kände förut, saker som var tvugna att bli åtgärdade under den lilla tid som han var hemma, det kunde bli lite "komprimerat" ibland... Maken har tagit semester nu, få se, om det blir fram till årsskiftet, han har semesterdagar så det räcker och en herrans massa komptimmar att ta ut så... Nej, nu ska jag göra oss lite god frukost... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hej! Minns en gång då mina barbarn var små, Hasse o jag klädde ut oss till spöken o åkte till Falun. Ungarna blev livrädda och man ser på korten att dom inte tyckte det var ett dugg kul! Haha, annat skulle det vara idag när dom har levt med Halloween i många år..

    Visst är det trevligt att slippa stressa med en massa måsten!

    Kram

    2009-10-31 | 20:59:59
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Sa just till maken igår, att om vi skulle ha öppnat dörren utklädda, då hade vi nog skrämt livet ur de små kungligheterna!

    Ja, det är skönt att inte behöva ha en "blåslampa" i röven på maken utan allt får ta sin tid och det, det är vi inte vana vid, men vi vänjer oss nog ganska snabbt...

    Ha dé!/Kram

    2009-11-01 | 09:06:57
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Snälla snälla...kan du inte försöka ordna så vi får se ljuskronan?!?!?!?!



    Jag har haft en eländeshelg...legat på sjukan i Hudiksvall...suck!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-11-02 | 09:11:18
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Jag ska försöka...

    Tycker så synd om dig, nu får det väl vara nog!

    Ha dé!/Krram

    2009-11-02 | 09:28:41
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: