Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det blev en bra dag...

Kategori: Allmänt

..igår.. Var till kyrkogården med gravlyktorna och när jag skulle åka därifrån så tänkte jag, att jag ringer till yngsta dottern (i Gävle) och hör efter vad hon gör en dag som den här... (Ja, jag var alltså i Långshyttan och för mig så är det på väg till Gävle, man måste ju åka en liten omväg, men i alla fall..) Yngsta dottern var ensam hemma eftersom sambon var ute och jagade och hon skulle ner på stan för att titta efter badkläder då de ska åka till Dominicanska Republiken i början av november så vi bestämde att vi skulle mötas nere på stan i Gävle och jag blev faktiskt imponerad av mig själv, att jag hittade! Vi tittade lite i affärer och sedan bjöd hon mig på lunch och det var så mysigt att sitta bara hon och jag och prata om precis allting. Var till äldsta dottern i fredags kväll och vi pratade också om allting ("mågan" var inte hemma) och jag tror, eller jag vet, att det behövs ibland, vi har alltid pratat mycket med varandra, inte analyserat sönder saker och ting, utan pratat och det är så skönt. Det blev alltså en bra fredagkväll och en bra lördag, vad mer kan man önska..? Ute är det tredje dagen nu som det är som "natta" hela dagen, det blir inte ljust utan det är som skymning och det gör att man känner sig så trött! Visserligen har man "fått" en extra timme i natt, men.... Nu ska jag göra mig lite god frukost, har bara bälgat i mig tre muggar med kaffe... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Tänk...för en tid sedan tänkte jag på Byrackan...kom ihåg att det var den här tiden han somnade in...förstår att du tänder ljus även för honom!

    Mormor åt en ny lite vovve...låter bra det!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-10-26 | 06:14:09
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Ja, man tänder ju för sina nära och kära...

    Få se då, om det kommer en ny vovve i familjen, det är inte aktuellt med en valp utan det blir en omplaceringshund i så fall..

    Ha dé!/Kram

    2009-10-26 | 08:56:53
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: