Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Hon har rätt...

Kategori: Allmänt

...lilla prinsessan... Morfar är nog världens starkaste man (förutom Magnus Samuelsson då)! Nu är båda sängarna på plats uppe i sovrummet och det utan hjälp från andra.. Min make, han är envisare än jag och det tror inte folk.. Han gav sig f-n på att sängarna skulle upp och han bar och lyfte och jag var med och "styrde" och gissa, om det var tungt! Svettades som en "gnu", men vi grejade det! I morse, ja, vi "hängde på låset" till Siba för vi hade bestämt oss för att införskaffa en platt-tv till sovrummet (maken säger att det var jag som bestämt..kan inte vara möjligt..) och jag blev så missnöjd med bemötandet på Siba att vi helt sonika drog iväg till Borlänge och El Giganten och köpte en tv som nu sitter på väggen och det känns så skönt att det är iordning där uppe. Sängarna...ja, det är riktiga "schabrak"...vi får fundera hur vi ska göra med sängramen (makens "hemgift" från -76 och som jag gärna är utan) jag lovar, vi ligger högt! Ska bli intressant i natt, att sova i ny säng, det kan vara lite.... Ute har det börjat regna och det är inte mer än ett par plusgrader så nu ska jag göra en eld i kakelugnen, maken har satt igång bastun så det är bara att "gotta sig"! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Ojoj, hoppas han inte drabbas av ryggskott som min gubbe...se nu till att inte trilla ur sängen inatt, hihi, kanske ska du sova med hjälmen på för säkerhets skull! Tror jag bjuder in mig på bastu hos dig, gissa om det är något jag saknar här i nya lägenheten!

    Kram

    2009-10-03 | 18:45:18
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Ni är sååå välkomna på bastu och en whiskey (Famous Grose kanske..) eller?

    Hur som helst, när maken går i pension så blir det nog mycket bastande här hos oss, det blir ju inte så mycket nu när han inte är hemma så ofta.

    Ryggen klarade sig (tror jag), han är så jäkla envis den där hälsingen..

    Ha dé!/Kram

    2009-10-03 | 19:40:32
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Åhå, både bastu, kakelugn och nya sängar! Kanske kan jag flytta hem till er! ;o)

    Ha en trevlig kväll i värmen! Kram!

    2009-10-03 | 20:27:52
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Du måste berätta hur det var med nya sängarna!

    2009-10-04 | 22:24:03
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här: