Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Min ålderdom...

Kategori: Allmänt

..är tryggad.. Ja, lillprinsen, han sa igår, att när jag blir gammelmormor till hans barn, då skulle ju jag vara så gammal att jag snart skulle dö, då...ska han ta hand om mig..! Alltså..jag behöver inte vara orolig, jag är i trygga händer! Nu gäller det för morfar, att få prinsen att förstå, att vi vill nog bli gamla tillsammans han och jag, det är ju liksom det vi hade tänkt så det blir nog för prinsen att ta hand om morfar också... I går läste prinsen sin första bok för mormor! Han hade lånat den från skolbiblioteket och hade tänkt, att han skulle läsa den för lillasyster, men hon var totalt oitresserad kan jag tala om, men jag lyssnade och han var så duktig så! En väldigt "häftig" känsla, att sitta och lyssna på när min lilla kunglighet med en enorm inlevelse ljudar fram orden och inser, att det blir en berättelse utav alltihop, en berättelse som vi alla som lyssnade hörde på och tyckte att den var spännande.... Sååå spännande, att prinsen knappt vågade vända blad ibland...då jäklar är det spännande! Nu handlade ju boken om en björn som inte hittar hem efter att ha varit i skogen och plockat bär... Kommer inte att träffa de små kungligheterna förrän på söndag, då de kommer hit på middag eftersom det är faderns helg. Nu ska jag gå till sängs med en bra bok, bäst att passa på innan maken kommer hem, han ska ha kolsvart och knäpptyst när han ska sova, blir inte att ligga där med lampan tänd inte! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Anonym säger:

    KOLLA DET SENASTE SKVALLRET PÅ SVERIGES STÖRSTA SKVALLER BLOGG! .. KOLLA IN OCH FÖLJ MIG VAR DAG PÅ: www.fuckwithyou.blogg.se

    Finns även på blogglovin!

    2009-10-01 | 23:13:24
  • TT säger:

    Jag hade tänkt att någon av ungarna skulle bli proffs i något, golf t ex så jag fick min ålderdom tryggad, i alla fall ekonomiskt, men tji fick jag! :o)

    Trevlig helg med maken, kram!

    2009-10-02 | 13:27:54
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Det låter bra att Du blir omhändertagen på ålderns höst! I princip så blir det ju så, att den generationen kommer att få vårda oss.



    Hoppas Du kommer att gilla Din hiss-säng. Jag är väldigt förtjust i min. Om gubben Din måste ha mörkt och tyst vid sänggåendet så rekommenderar jag eget sovrum till Dig. Passa på nu när Ni ändå fått nya sängar! Det är faktiskt väldigt skönt att ha det.

    2009-10-03 | 07:45:41
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Så varm jag blir inombords när jag läser om lillprinsen! Tänk vad den nya skolan kunde åstadkomma på så kort tid!

    Hur gick det med sängarna?!

    Fniss...visst minns jag "chokladbiten"

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-10-03 | 09:21:06
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT.

    Inte har man väl klagat om de blivit proffs, men de har artat sig ganska bra ändå..

    Ha dé!/Kram



    Inga:

    Ja, det det ju lite tid att vänja sig vid en ny säng, men det ska nog funka.

    Vet inte, om jag vill ha eget rum...

    Ha dé!



    Ragnvi:

    "Chokladbiten" var väldigt effektiv!

    Jadu, det är stor skillnad på prinsen då och nu, roligt är det!

    Ha dé!/Kram



    2009-10-03 | 15:51:27
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: