Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En liten tur..

Kategori: Allmänt

...med bilen blir det nog idag.. Har haft yngsta dottern hemma på besök fredag-lördag och det var så trevligt så! I fredags kväll hade vi "tjejkväll" bara döttrarna och jag (mågan jobbade), vi åt gott och pratade och pratade, precis som vi alltid brukar göra när vi är tillsammans, men det är ganska sällan vi är bara vi tre.. De små kungligheterna är hos fadern i helgen och äldsta dottern jobbar så i dag har jag bestämt, att efter min "brunch" ska jag åka iväg en sväng och jag tror, att det blir åt Furudalshållet till.. Det är ju så vackert mot Furudal och nu på hösten måste det ju vara ännu vackrare.. Maken, han skulle ta med sin arbetskamrat (som just nu är i England för att få ett litet hum om vad maken sysslar med) till Dover och jag hoppas ju, att de har bättre väder än vad vi hade när vi var dit, snacka om regn och storm! I går hade de varit in till centrala London, besökt en massa sevärdheter och varit till Camden Town på "hemvägen" så i dag skulle det bli lugnare enligt maken.. Nej, nu så..dags att göra sig lite "brunch"! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Himla kul är det att få tid för de närmaste i familjen. Just nu har jag dotter och barnbarn hemm hos oss och det känns lyxigt. De bor ju i Umeå och vi kan inte ses så ofta.

    2009-09-20 | 10:34:51
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Passa på att njuta!

    Kul, att de är "hemma" ett tag så att ni får rå om era små kungligheter, det finns inget bättre!

    Ha dé!

    2009-09-21 | 10:46:06
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Ja, man saknar att umgås med bägge döttrarna när yngsta envisas att alltid flytta så långt bort!

    2009-09-21 | 20:03:57
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här: