Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Konstig typ..

Kategori: Allmänt

..den där Mats Alm... Han säger, att han blivit bortförd och drogad utav någon som var ute efter Lindas pengar.. Pengar, som tydligen inte finns och som aldrig har funnits.. Vem skulle han ha blivit bortförd och drogad av? Tror han, att det är kinesiska maffian "Triaden" som gjort det...eller? Har kollat på inslagen i efterlyst och jag kan inte se en tillstymmelse till sorg eller uppgivenhet hos honom, vilket jag tror att det vore "normalt" att se, om det vore så att han inte på förhand visste om vad som hänt Linda.. Det är nästan så att han sitter med ett flin på läpparna tycker jag och jag riktigt ryser.... Annars då? Jotack, jag mår bara bra och gårdagkvällen var såååå trevlig och det var jättegod mat och god dryck. Har haft ett snabbesök utav de små kungligheterna (5 minuter), de ville bara säga hej och lilla prinsessan, hon var på ett uruselt humör så det var nog bra, att besöket inte blev längre.. Nu ska jag diska efter middagen och sen ska jag bänka mig framför tv:n, få se, om jag tittar på Skavlan ikväll, jag vet ju att blodtrycket kommer att stiga så fort jag ser och hör Anna Anka (man skulle kunna tro, att hon är syster till Kajsa Anka), tänk, att vara en sån person som hon! Åsikter, det har hon om hur kvinnan ska vara som hustru och mor, det är väl "ingen konst att skita, när man har hela arselet fullt"...ja, hon har ju tjänstefolk till tamejsjutton allting och dem nedvärderar hon totalt! Usch, vilken människa! Tänk, vad pengar kan göra med folk, det är otroligt! Det som är ännu mer otroligt, det är att det finns Svenska kvinnor som har henne som förebild!! Helt sjukt! Nej, jag känner att blodtrycket stiger bara jag skriver om henne så det är nog lika bra att titta på något annat.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Där bjöd du på kvällens gapskratt! Syster till Kajsa Anka, hahahhaaaa!

    Ha en jättebra helg! Kram!

    2009-09-25 | 23:07:16
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Jag trodde det skulle bli ett hett program men de blev ju lugna gatan, alla var överens om allting och mest att alla närvarande var bra! Ryggdunkarnas afton, hej o hå!

    2009-09-26 | 11:04:52
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Jag trodde det skulle bli ett hett program men de blev ju lugna gatan, alla var överens om allting och mest att alla närvarande var bra! Ryggdunkarnas afton, hej o hå!

    2009-09-26 | 11:05:10
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Selma säger:

    Hon är sannerligen speciell fru Anka. Jag tycker att det finns en viss fnissfaktor, extra mycket när hon säger sig inte legat sig till sin position...

    2009-09-26 | 11:15:22
    Bloggadress: http://frunatmaken.wordpress.com
  • Paula säger:

    Hej! Jag tycker det är lite oroväckande lite nytt i fallet Linda! Teknisk undersökning pågår, men samtidigt har dom inte ordentligt på fötterna, polisen. Vittnen söks fortfarande, dom verkar inte ha kommit så långt i utredningen att det kan leda till nåt. Detta med testamentet fattar jag inte, dom skulle ju gifta sig och då ärver man ju varandra i alla fall! Den som lever får se vad som kommer ur detta, nu hoppas jag att du får en skön helg, vi hade 18 grader igår och det är inte lägre idag!

    Kramen

    2009-09-26 | 16:59:56
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Storasyster säger:

    Hejsan syster!

    Vet du, jag tror att "fru Anka" skulle varit lika gräslig även utan pengar...jag tror att det är hennes personlighet helt enkelt. Se´n tycker jag egentligen synd om henne, hon verkar vara hemskt ensam och hon får jobba hårt för att få ha gubben kvar!

    Kram från syster.

    2009-09-26 | 17:46:40
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Hoppas trycket lagt sig lite nu!? Undrar vem prinsessan har ärvt sitt humör ifrån, hi, hi! Men det är bra; man ska ha humör!

    Såg bara en del av Skavlan i fredags...och då var det lugnt i rutan....

    Och Alm...må dom kunna sätta dit honom!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-09-27 | 06:39:40
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Ja, människan kan ju inte rå för, att maken heter Anka i efternamn och på engelska så låter det ju inte lika "roligt"..

    Ha dé!/Kram



    Inga:

    Jag såg faktiskt programmet och jag håller med dig, det var liiite "klubben för inbördes beundran" och det kanske beror på att de inte ville reta upp "Ankan" så att hon skulle vägra vara med, det hade ju kostat "skjortan" att få dit henne..

    Ha dé!



    Selma:

    Ja, allt det där snacket om att "alla andra" har legat sig till roller, men inte jag..(!)

    Tror hon verkligen att man ska gå på det?

    Ha dé!



    Paula:

    Det allra värsta är, om de inte får tag i tillräckligt med bevis så att den där galningen går lös sen, då törs man väl inte gå utanför dörren..

    Ha dé!/Kram



    Storasyster:

    Jadu min kära storasyster, du har rätt i att hon säkerligen alltid varit lika hemsk..

    Läste om hennes adoptivmor, som hon helt brutit kontakten med (och orsaken till det, det vet bara de som är inblandade), men man fick känslan av att "Ankan" inte var så snäll, redan som barn..

    Men, det som retar mig, det är att folk "ser upp" till en så patetisk person som hon är i mina ögon, vad har hon gjort som är så bra?

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Lilla prinsessan, hon är sååååå lik sin moster i både utseende och sätt som hon var vid fyraårsålder, det är så att jag blir full i skratt emellanåt!

    "Ankan", hon är väl som hon är, typisk Amerikansk översittare och Mats Alm, han är väl en typisk Svensk psykopat...

    Hoppas för guds skull, att de får tag på tillräckligt med bevis..

    Ha dé!/Kram



    2009-09-27 | 08:58:39
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: