Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Surströmming och tunnbad...

Kategori: Allmänt

...blir det i dag/kväll... Ja, maken är just nu ute och klipper gräset, förhoppningsvis den sista gången för i år och om drygt en timme kommer det gäster som ska inmundiga den sura "delikatessen".. Det kommer ju andra också, som inte tycker om "surisar" och de ska jag servera kyckling med "mammas kycklingsås" och ris eller potatis till, det är bara att välja. De små kungligheterna kommer också och de äter inte "surisar", lillprinsen han har provat i alla fall, men tyckte inte att det var gott. Vi ska nog sitta ute och äta i dag, förmodligen så blir det sista gången i år så det är ju lika bra att passa på när vädret tillåter.. Efter maten ska vi gå hem till våra grannar Jim och Carina och bada tunna, de har hållit på och eldat några timmar så det blir säkert skönt (jag badar inte, men ska sitta och kolla de andra...) Poolbad blir det säker också, med andra ord så blir det nog en kväll i "renlighetens tecken"! I morgon så är det gatuloppis på vår gata och det var visst 17 stycken som var intresserade av att sälja lite skrot.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Låter väldigt kul, både med fest och med loppis. Det måste ju vara en bra idé att sälja bort skräp som man inte behöver själv. Det tenderar ju alltid att svämma över och någon annan kan behöva. Jag går ofta på second hand för att jag gillar själva idén med återbruk av saker istället för att slänga. Det känns som en insats för miljön.

    2009-09-12 | 08:06:04
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Jag har aldrig sett så mycket folk på vår gata förut och det var full kommers från start..

    Ha dé!

    2009-09-12 | 14:00:18
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Hej Åsa! Nu läste jag ditt svar här ovan...kul att det blev bra!

    Synd att du inte badar tunna! Så skönt för kropp o själ!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-09-12 | 18:45:14
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Min kropp mår sämre utav värme och det är ju synd, för "tunnbad" ser så skönt ut och det är ju en "social" grej..

    Ha dÉ!/Kram

    2009-09-13 | 11:53:15
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: